Excel kurser

Tilmeld dig et af vores excel kurser hos TACK International, og bliv bedre til at løse de daglige opgaver.

TACK tilbyder en række skræddersyede firmakurser i it. Vi har blandt andet kurser i Microsofts outlook, word, powerpoint, access og naturligvis også excel kurser.

Hvem henvender vores excel kurser sig til?
Vores excel kurser er for dig, der ønsker en grundlæggende viden om excel regneark og som er interesseret i at opnå et grundigt kendskab til og indblik i regnearkets generelle funktioner, så du kan anvende det i dit arbejde.


Du behøver ikke at kende noget til regneark for at være med på et af vores excel kurser, men du må gerne have gjort dig nogle tanker om, hvad du vil bruge det til.

Du kan vælge imellem følgende excel kurser:

  • Lær at bruge excel
  • Excel, Effektive tips & tricks
  • Excel, Funktioner
  • Excel, Lister og databasefunktioner


It-kurser

Vores it-kurser er korte, målrettede og virksomhedsbaserede. De fleste it-kurser er temakurser, hvor du og dine kolleger kommer i dybden inden for et konkret emne. På den måde sparer I tid og omkostninger, og I får lige præcis den viden, som I skal bruge i jeres arbejde.

Metode

Vi underviser efter en gennemprøvet metode, der sikrer, at I opnår færdigheder, som kan anvendes umiddelbart efter kurset.

Firmakurser

Firmakurserne kan tilrettes, så de tager udgangspunkt i cases og opgaver, som findes i medarbejdernes egen dagligdag. Vi kan afholde kurserne ude i jeres virksomhed på vores mobile kursusudstyr, så I ikke har nogen transporttid og omkostninger minimeres.

TACKs historie
TACK blev etableret i England i 1948 af brødrene Alfred og George Tack, der længe havde haft stor succes med salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik. For at imødekomme den store efterspørgsel udefra, begyndte brødrene derfor at udbyde kurser og træning eksternt og på fuld tid.

Lige siden har succesen bredt sig til hele verden. TACK International har samarbejdspartnere i 42 lande som fx Kenya, Kina, Tjekkiet, Brasilien, Bangladesh, Irland og Australien – og i Danmark også. Her åbnede vi allerede i 1960 en træningsafdeling i Falkoner Centret.