Lederkurser

Vælg dine næste lederkurser hos TACK. Stil skarpt på din ledelsesstil og få bedre medarbejdere - og resultater.

God ledelse er baseret på dine egne personlige egenskaber, din forståelse af medarbejdernes situation, din evne til at motivere, inspirere og til at opstille klare mål.

Du vil som deltager på vores lederkurser opleve, at de er udviklet, så de er relevante for alle, uanset branche. Og det er de, fordi de fokuserer på ledelse som selvstændig disciplin.

Mål og udbytte
Du har som leder forskellige udfordringer, men mange af de problemstillinger, du møder i hverdagen, udspringer i virkeligheden af de samme årsager.

Målet med TACKs ledelseskurser er at give dig en række konkrete værktøjer og en viden, som du kan gå ud og anvende i virksomheden med det samme.

Ledelse er ”at skabe resultater gennem - og sammen med - andre”.

Lederkurser hos TACK
Alle lederkurser, uanset om der er tale om salgsledelse eller almindelig ledelse, vil på baggrund af denne definition have til formål at støtte lederen i at kunne forbedre både egen og medarbejdernes indsats og resultater.

Om TACK
TACK blev etableret i England i 1948 af brødrene Alfred og George Tack, der længe havde haft stor succes med salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik. For at imødekomme den store efterspørgsel udefra, begyndte brødrene derfor at udbyde kurser og træning eksternt og på fuld tid.Lige siden har succesen bredt sig til hele verden. TACK International har samarbejdspartnere i 42 lande som fx Kenya, Kina, Tjekkiet, Brasilien, Bangladesh, Irland og Australien – og i Danmark også. Her åbnede vi allerede i 1960 en træningsafdeling i Falkoner Centret.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved