Teambuilding

Teamudvikling og -optimering

”Hurtigere – Højere – Stærkere”

Det olympiske motto beskriver meget rammende det fokus, enhver organisation bør have. Det er elitært, det beskriver et stærkt fokus, det er et udtryk for en konkurrencesituation, som er knivskarp, og som også giver en kompromisløs tilgang til omverdenen. Det er et fokus, der kan skabe fantastiske resultater! Men holder det sammen på organisationen, og giver det luft til det lange kompetente og vedholdende træk af de teams, der udgør organisationen? Den erfaring deler vi ikke!

For at leve op til det resultatskabende motto, må vi sætte fokus på ”kampen”. Det er i dagligdagen, at resultaterne skabes, og det er dér, teamet skal skabe grundlaget for ”High Performance”. Det kræver teams med en bevidsthed om fælles ”teamånd” og en bevidsthed om, hvilke indsatsområder de selv kan påvirke for at opnå ”High Performance”.

I et samarbejde med TACK Teamudvikling får du og dit team værktøjer til at trimme og optimere jeres samarbejde. Sammen formulerer vi visionen, lægger strategien og finder den ”teamånd”, som i fremtidens samarbejde vil gøre en forskel hos jer.

Der findes ikke nogen fast opskrift på, hvordan dit team udvikles og optimeres. Der er lige så mange ”opskrifter”, som der er forskellige kombinationer af mennesker. Dit teams opskrift skal vi finde i et samarbejde.

Vi har mange værktøjer at gøre brug af i dette samarbejde. Nogle af de mest benyttede er:

Belbins teamprofil

DiSC, Menneskelig indsigt og selvindsigt

Discovers Innovation og Teambuildingprofil

Appreciative Inquiry

Proaktiv planlægning

Aktive indlæringsøvelser

Handlingsplaner til sikring af teamets succes.

Ring til TACK Teamudvikling, og hør nærmere om, hvordan et samarbejde kan skabe resultater for dig og dit team – økonomiske, såvel som sociale.