Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Åbne kurser

Søger du individuel kompetenceudvikling, er de åbne kurser et naturligt valg. Her kan du arbejde med konkrete udviklingsbehov og møde andre i samme situation.

Individuel kompetenceudvikling når det passer dig

Med en af Danmarks største kursuspakker inden for salg, ledelse og personlig udvikling er det altid nemt for dig at finde det kursus og den dato, der passer dig. Klik på de enkelte emner nedenfor for at læse mere og se, hvilke åbne kurser du har mulighed for at deltage på.

 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid ringe til os på 70101201, hvor vi sidder klar til at høre om din situation og kan rådgive dig omkring hvilket kursus, der vil være det rigtige til dig.

Åbne kurser: Smilende kvindelig underviser Åbne kurser: Smilende kvindelig underviser

Små hold - stort udbytte

For at du skal få mest muligt ud af undervisningen, sørger vi altid for at holde deltagerantallet på et niveau, som sikrer, at der er god plads til interaktion og feedback deltagere og instruktør imellem.

Fordele ved at deltage på et åbent kursus:

  • Du kan udvikle præcis de kompetencer, der er vigtige for dig, uden at skulle være afhængig af andre
  • Du får en nuanceret kursusoplevelse, da du er sammen med deltagere fra andre virksomheder og brancher
  • Du får mulighed for at styrke dit netværk og bruge dette til sparring fremadrettet
  • Som leder kan de åbne kurser være med til at sikre et fælles niveau før et internt forløb eller at nye medarbejdere hurtigt og effektivt kan få den samme kompetence som de medarbejdere, der tidligere har deltaget i et internt uddannelsesforløb

Åbne kurser som målrettet uddannelse

Ønsker du et længere og målrettet forløb, hvor du arbejder intensivt med dine færdigheder, kan du sammensætte et uddannelsesforløb bestående af minimum fire forskellige åbne kurser. Dette er en yderst fleksibel uddannelsesløsning, hvor du selv er med til at bestemme indhold og tidspunkt for forløbet. Derudover får du 15 % rabat på hele forløbet, når du bestiller en uddannelse på minimum fire kurser. 

Kontakt os på tlf. 70101201 for at få vejledning til at skabe en uddannelse for dig, som matcher dine behov, eller læs mere om foruddefinerede uddannelser her:

 

TACK Salgsuddannelse

TACK Key Account Manager-uddannelse

TACK Product Management-uddannelse

TACK Salgslederuddannelse

TACK lederuddannelse

TACK Selvudviklingsforløb

TACK Kommunikationsuddannelse

Målrettet uddannelse: Kvindelig kursistMålrettet uddannelse: Kvindelig kursist
TACK kursuslokation: Kursister i gruppearbejdeTACK kursuslokation: Kursister i gruppearbejde

Hvor bliver kurserne afholdt?

Vi afholder vores åbne kurser både på Sjælland og i Jylland – på KolleKolle i Værløse og på Hotel & Konferencecenter HORISONT i Aarhus. Klik på nedenstående links for at se en beskrivelse af de to kursussteder:

 

Er du i tvivl om, hvilket kursus der er bedst for dig, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 70101201, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Det er vigtigt for os, at du kommer på det rigtige kursus – hver gang.

Læs mere om vilkår ved tilmelding.

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.