Åbne kurser

Individuel kompetenceudvikling når det passer dig

Med en af Danmarks største kursuspakker inden for Salg, Ledelse, Personlig udvikling og Service, Indkøb & Telefon er det altid nemt for dig at finde det kursus og den dato, der passer dig. Klik på nedenstående links for at læse mere og se, hvilke åbne kurser du har mulighed for at deltage på inden for de forskellige områder.

Salgskurser
Ledelseskurser
Personlig udvikling
Service, Indkøb & Telefon

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid ringe til os på 70101201, hvor vi sidder klar til at høre om din situation og kan rådgive dig omkring hvilket kursus, der vil være det rigtige til dig.

Små hold - stort udbytte


For at du skal få mest muligt ud af undervisningen, sørger vi altid for at holde deltagerantallet på et niveau, som sikrer, at der er god plads til interaktion og feedback deltagere og instruktør imellem.

Fordele ved at deltage på et åbent kursus:

  • Du kan udvikle præcis de kompetencer, der vigtige for dig, uden at skulle være afhængig af andre
  • Du får en nuanceret kursusoplevelse, da du er sammen med deltagere fra andre virksomheder og brancher
  • Du får mulighed for at styrke dit netværk og bruge dette til sparring fremadrettet
  • Som leder kan de åbne kurser være med til at sikre et fælles niveau før et internt forløb eller at nye medarbejdere hurtigt og effektivt kan få den samme kompetence som de medarbejdere, der tidligere har deltaget i et internt uddannelsesforløb.

Åbne kurser som målrettet uddannelse


Ønsker du et længere og målrettet forløb, hvor du arbejder intensivt med dine færdigheder, kan du sammensætte et uddannelsesforløb bestående af minimum fire forskellige åbne kurser. Dette er en yderst fleksibel uddannelsesløsning, hvor du selv er med til at bestemme indhold og tidspunkt for forløbet. Derudover får du 20 % rabat på hele forløbet, når du bestiller en uddannelse på minimum fire kurser.

Klik på nedenstående links for at læse mere om de forskellige uddannelser:

Uddannelser inden for salg
Uddannelser inden for ledelse
Uddannelser inden for Personlig udvikling
Uddannelser inden for Service, Indkøb & Telefon
Hvor bliver kurserne afholdt?

Vi afholder vores åbne kurser både på Sjælland og i Jylland – på KolleKolle i Værløse og på Hotel & Konferencecenter HORISONT i Aarhus. Klik på nedenstående links for at se en beskrivelse af de to kursussteder:

KolleKolle
HORISONT


Er du i tvivl om, hvilket kursus der er bedst for dig, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 70101201, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Det er vigtigt for os, at du kommer på det rigtige kursus – hver gang.
Læs mere om vilkår ved tilmelding.
Kursussteder - TACK kurser - salgstræning - ledelsestræning - personlig udviklling

© 2016 TACK International. All rights reserved