Adventure- & konkurrenceaktiviteter

Under adventure- og konkurrenceaktiviteter kommer medarbejderne ud af deres normale comfort zone, og det vil betyder, at teamet automatisk vil afdække nye dynamikker, overraskende kompetencer og sjove vinkler omkring hinanden. Til sammen vil det danne et stærkt udgangspunkt for bedre indbyrdes forståelse og et tættere sammenhold. En pause med inspirerende adventure- og konkurrenceaktiviteter, hvor ingen føler sig som tabere, betyder derfor en bedre hverdag i organisation præget af et sundere arbejdsmiljø og fornyet effektivitet.

Målgruppe

Grupper der ønsker at styrke sammenholdet og samarbejdsevnerne i deres virksomhed/afdeling på en spændende, fysisk og anderledes måde.
Forløbet kan bruges som et sjovt, udfordrende og anderledes led i jeres samlede træningsforløb - f.eks. som afslutning og prikken over i'et for det samlede program.

Udbytte

  • Opnå dybere indsigt i hinandens styrker og svagheder
  • Lær at arbejde bedre sammen i uvante og pressede situationer
  • Bliv bedre til at håndtere stress og vanskelige situationer i jeres team
  • Opnå tættere sammenhold og knytte tættere relationer
  • Bliv bedre til at kommunikere og hjælpe hinanden
  • Få en stærk fælles oplevelse som vil skabe øget motivation og fællesskab, som vil vare langt udover selve forløbet

Teamudvikling - Adventure- & konkurrenceaktiviteter

Det skræddersyede forløb


Der findes et væld af muligheder for teamudvikling gennem adventure- og konkurrenceaktiviteter. I den indledende foranalyse vil vi lære jer og jeres team bedre at kende, så vi kan spore os frem til den løsning der passer til jeres ønsker og ambitioner for dagen. Dagen kan foregå indendøre, og/eller ude i naturen, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad I kan kaste jer ud i af forhindringsløb, klatrebaner, boldspil, vandsport, konstruktionsøvelser mm.

Firmatilpasset forløb? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved