Målrettede og fleksible uddannelser i Service, Indkøb & Telefon

Uddannelse skal ses som en kontinuerlig proces, som skal bistå din udvikling gennem hele livet. Det skal give dig redskaberne til at opnå dine mål og give dig mod til at sætte nye.

Hos TACK har du mulighed for at deltage i flere forskellige uddannelser, som sikrer dig en målrettet udviklingsproces. Alle uddannelser består af fire forskellige moduler, som kan justeres efter dine behov. Ofte skal uddannelse koordineres med øvrige arbejdsopgaver, og vi ved, at fleksibilitet er nøgleordet, når det hele skal passe sammen. Derfor giver disse uddannelsesforløb dig mulighed for selv at planlægge, hvornår du vil deltage på de forskellige moduler. Gennem hele uddannelsesforløbet vil du arbejde med konkrete og personlige problemstillinger, hvilket gør læringsprocessen yderst relevant og håndgribelig.

Med et uddannelsesforløb bestående af min. 4 kurser opnår du, ud over en målrettet kompetenceudvikling, en besparelse på 20% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 for at høre nærmere.

Uddannelsesforløb

Klik på overskriften på de enkelte forløb for at læse mere, gå til bestilling og valg af kursusdatoer.

Hvorfor vælge et uddannelsesforløb i Service, Indkøb og Telefon?

Tager du et uddannelsesforløb inden for service, indkøb og telefon, vil du være klædt på til at håndtere de mange forskellige udfordringer, du kan komme ud for i din dagligdag med ny energi og nye tilgangsvinkler.

For at booke et forløb - klik på det ønskede forløb herunder, vælg datoer og indtast dine oplysninger. Husk at du også selv kan sammensætte et forløb, der passer til dig - også hvis du vil kombinere flere emner, som salg, ledelse og personlig udvikling. Du klikker bare her og går til siden, hvor du kan sammensætte dit eget forløb og booke dig ind derfra.

Når du bestiller et samlet uddannelsesforløb med fire moduler (kurser), får du 20% rabat på den samlede pris.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Kurserne afholdes på Sjælland i Værløse og København samt i Jylland i Aarhus.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvordan dit forløb kan se ud.
Receptionisten
Samlet pris for forløb: kr. 31.800,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: kr. 25.440,-


Kundeservicemedarbejderen
Samlet pris for forløb: kr. 46.350,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: kr. 37.080,-


Telefonsælgeren
Samlet pris for forløb: kr. 46.350,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: kr. 37.080,-


Den nye assistent/sekretær
Samlet pris for forløb: kr. 53.450,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: kr. 42.760,-


Den erfarne assistent/sekretær
Samlet pris for forløb: kr. 58.000,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: kr. 46.400,-

Skræddersy dit eget forløb

Her kan du sammensætte dit eget uddannelsesforløb ud fra dine specifikke udviklingsbehov. Klik her for at se dine muligheder.

Læs mere
© 2016 TACK International. All rights reserved