Buyers Views' of Salespeople 2015

Buyers Views' of Salespeople 2015


Bestil en gratis rapport og få et interessant indblik i køberes syn på sælgere anno 2015

Gennem mere end 12 år har TACK International gennemført undersøgelsen Buyers Views’ of Salespeople, som klarlægger køberes syn på sælgere. Formålet med undersøgelsen er at give sælgere indblik i købernes præferencer og hvad de, som sælgere, kan gøre for at matche købernes behov og ønsker.

Undersøgelsens nøgletal og observationer er blevet samlet i en rapport, som giver et interessant indblik i udviklingsmulighederne inden for salgsbranchen.

Du kan bestille en gratis udgave af rapporten her:

BESTIL BUYERS VIEW’S OF SALES PEOPLE


Nedenfor kan du også læse et lille udsnit af rapportens resultater.

Nytænkning og ny leverandør går hånd i hånd

Undersøgelsen bekræfter, at flere og flere markeder åbner op på ny efter krisen, og at kunderne i stigende grad søger nye leverandører. En af de primære årsager til, at kunderne søger nye veje er udvikling og nytænkning.

Forstå kundernes behov

En bemærkelsesværdig observation i rapporten er, at næsten halvdelen af de adspurgte købere oplever sælgeres evne til at matche deres behov som ringe. Dette indikerer en helt tydelig mulighed for, hvordan du som sælger kan differentiere dig. Sørg for at finpudse din spørge- og lytteteknik, så du kan præsentere den løsning, som din kunde søger.

Opbyg tillid gennem traditionelle kommunikationskanaler


Selvom de sociale medier fylder mere og mere både i private og erhvervsmæssige sammenhænge, er det stadig kommunikation via telefon og e-mail, der næsten ligeligt fortrækkes hos kunderne, når de skal i dialog med sælgere. Det er herigennem tilliden mellem parterne dannes. Dette til trods, accepterer kunderne i stadig højere grad korrespondance med sælgere over SMS.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved