Personlig effektivitet

- Certificering

Som leder/HR-medarbejder skal du sikre høj produktivitet og skabe sunde arbejdspladser – en kombinationen, der kræver stor indsigt i den enkelte medarbejders vaner og måde at arbejde på. Den anerkendte Personlig Effektivitets Profil vil hjælpe dig med at identificere dårlige vaner i dit team, samt inspirere dig til, hvordan du implementerer mere effektive arbejdsgange, både for dig som leder/HR-medarbejder såvel som for dine kollegaer. Profilen måler på 12 effektivitetsområder, som er relevante for en bred vifte af stillinger og roller, og kan både anvendes i forbindelse med individuelle udviklingsforløb samt i gruppesammenhænge. Alt i alt vil certificering inden for personlig effektivitet blandt andet frigøre mere tid for hver enkelt medarbejder, så alle kan arbejde bedre og mere målrettet. Samtidig vil trivslen øges markant.

Afholdelsesdatoer

København november

Du vil efter din bestilling blive kontaktet, så vi sammen kan aftale en afholdelsesdato.

½ dag DKK 7.000  
København december

Du vil efter din bestilling blive kontaktet, så vi sammen kan aftale en afholdelsesdato.

½ dag DKK 7.000  

Målgruppe

Certificeringen henvender sig til ledere på alle niveauer samt HR-medarbejdere, der skal drive effektivitetsprocesser og er tilmeldt kurset Personlig effektivitet.

Udbytte

Med en certificering i Personlig effektivitet vil du kunne:

  • Drive effektivitetsprocesser med udgangspunkt i den enkelte medarbejder
  • Identificere de rigtige indsatsområder for at øge effektiviteten i organisationen og lave konkrete handlingsplaner, som giver holdbare ændringer for dine medarbejdere
  • Frigøre mere tid, så du og dine medarbejdere kan arbejde mere målrettet
  • Forstå sammenhængen mellem produktivitet og trivsel og evner at arbejde med begge
  • Skabe optimale resultater med personligt overskud og overblik

Metode

Certificeringen vil blive gennemført sammen med instruktøren i tiden efter deltagelsen på kurset Personlig Effektivitet – enten 1-1 eller sammen med et begrænset antal af de øvrige deltagere fra grundkurset.

Form

Tid og dato for certificeringen aftales i forbindelse med deltagelsen på Personlig Effektivitet
Pris & Tilmelding

Prisen på certificeringen er 4500 kr. ekskl. moms.

Kontakt os på telefonnummer 70101201 eller på info@tack.dk, hvis du ønsker at tilmelde dig certificeringen. Datoen for certificeringen aftales individuelt.

Personlig rådgivning? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved