Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Dræb middelmådigheden - få succes som sælger

Jens Dalgaard, Adm. direktør hos TACK International
1 min.
07.03.2018

Der er ikke langt fra middelmådighed til succes, hvis man har de rigtige værktøjer og forstår at bruge dem korrekt.

Her en række karakteristiske egenskaber, man ofte finder hos den middelmådige sælger, som med den rette træning kan udvikles og vendes til mere hensigtsmæssig adfærd.

 

  1. Den middelmådige sælger lader sig ofte styre af sine omgivelser, i stedet for selv at tage styringen. Han går med strømmen og har svært ved at tage styringen.
  2. Når den middelmådige sælger er i kontakt med en kunde, falder snakken ofte på ham selv eller på egne produkter/services, fremfor kunden og dennes behov og udfordringer.
  3. Den middelmådige sælger har tendens til at tale sin kunde efter munden for at gøre kunden tilfreds nu og her - særligt hvis ordren er tæt på at være i hus. Den manglende evne til at lytte skaber desværre udfordringer, f.eks. når indvendinger skal behandles og bliver dermed en stor hindring i salget.
  4. Den middelmådige sælger har svært ved at få kunden til at forstå værdien af det produkt/den service han sælger, da præsentationen ofte bliver beskrivende uden fokus på hvad kundens udbytte er.
  5. Den middelmådige sælger har svært ved at afslutte salget – hvorfor langt fra alle møder/kontakter ender i et salg. Når dette sker, er den middelmådige sælger dog hurtig videre uden refleksion.

 

Genkender du nogle af disse kendetegn hos dig selv, får du her et overblik over, hvilke værktøjer der kan være relevante at arbejde med.

Relaterede podcasts

Relaterede kurser

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.