Enneagrammet

- Certificering

Med certificering i brugen af Enneagrammet vil du blive i stand til at kortlægge, hvad der motiverer dig selv og dine medarbejdere ud fra ni værdier. Enneagrammet er også kendt som verdens ældste psykologiske værktøj, og det har været brugt i flere hundrede år inden for studier er personlighedstyper. Med certificering i brugen af Enneagrammet vil du styrke dine evner inden for ledelse og rådgivning, og du vil blive i stand til at sammensætte effektive teams. Samtidig vil du blive i stand til at hjælpe dine medarbejdere til at udleve deres udviklingspotentiale.

Målgruppe

Certificeringen henvender sig til deltagere på Enneagrammet, der har til opgave at arbejde med forbedringen med teamets indbyrdes forståelse for egen og andres adfærd.

Udbytte

Med en certificering i Enneagrammet vil du kunne

  • Forbedre både dine egne og dine medarbejderes kommunikationsevner
  • Styrke teamets indbyrdes forståelse for egen og andres adfærd og samarbejdsevner
  • Identificere de rigtige indsatsområder for at styrke kommunikationen i organisationen
  • Styrker de enkelte medarbejderes samarbejdsevner og forståelse for både dem selv og deres kolleger, og dermed skabe et bedre arbejdsmiljø og forebygge potentielle konflikter
  • Skabe større overskud, overblik og trivsel i jeres hverdag
  • Få mulighed for at deltage på uddannelsen i Enneagrammet Master Practitioner

Metode


Certificeringen vil blive gennemført sammen med instruktøren enten 1-1 eller sammen med et begrænset antal af de øvrige deltagere fra grundkurset Enneagrammet. Certificeringen tage typisk 1-2 timer.

Pris & Tilmelding


Prisen på certificeringen er 4500 kr. ekskl. moms.

Du kan tilmelde dig ved at klikke 'book' på en af de ovenstående måneder eller ved at kontakt os på telefonnummer 70101201 eller på info@tack.dk. Afholdelsestidspunktet for certificeringen aftales herefter individuelt.

Personlig rådgivning? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved