Min praktikuge hos TACK

Min praktik hos TACK


I uge 39 havde vi fornøjelsen af at have besøg af Emilie i forbindelse med hendes praktikuge. Nedenfor kan du læse om Emilies oplevelser hos TACK.
af Emilie Halling Thomsen, 14 år


Jeg har fra d. 22.- 26. september (+ d. 1. oktober) været i erhvervspraktik hos TACK. Det har været en super spændende oplevelse og jeg har lært en masse, som jeg fremadrettet kan bruge.

Tirsdag d. 23 september:
Jeg mødte kl. 09.00 inde hos TACK. Da jeg kom, blev jeg hurtigt sat ind i den kommende uges forløb, og derefter sendt ned til Peter (konsulent og underviser), som den dag havde et kursus med nogle medicinal folk, som skulle lære at blive bedre til at formidle information til deres kunder og klienter. Kurset forgik på engelsk, og da det var tilpasset dem, var der noget af det, der var svært at forstå. Dog syntes jeg, at jeg fik et rigtig godt indblik i, hvad sådanne kurser handler om og en del værktøjer, som jeg helt sikkert vil få stor gavn af i min dagligdag.

Onsdag d. 24. september:
Jeg var i dag nede hos Peter i produktionen og prøve at pakke alle de ting, der skal bruges til de bestemte kurser, blandt andet det kursus, jeg skulle med på om torsdagen. Det var spændene at se, hvordan kurserne som TACK afholder egentlig er opbygget. Efter et par timer hos Peter kom Carsten (konsulent og underviser) og hentede mig. Vi kørte til 3 forskellige centre (Rødovrecenteret, Lyngbystorcenter og City 2). Her skulle jeg ind og mysteryshoppe hos en kendt smykkekæde.

Torsdag d. 25. september:
Jeg var på et kursus om ledelsespsykologi. Kurset var tilegnet malemestre og handlede om, hvordan de kunne øge deres salg gennem kommunikation. Det var super interessant og selvom kurset var tilegnet malere, var der igen i dag en masse ting, som jeg fremadrettet vil kunne få stor gavn af.

Fredag d. 26 september:
Jeg mødte inde hos TACK kl. 09.00, og brugte de første par timer på at forberede mig til den fremlæggelse, jeg skal holde næste onsdag. Derefter, kom jeg ind til Marie og Camilla, som sidder med salg og marketing, hvor jeg blev sat ind i deres roller i TACK. Så blev jeg sat på nogle opgaver - b.la. at lave denne ”dagbog” over forløbet med TACK, og jeg lærte at bruge det sociale netværk LinkedIn.

Onsdag d. 1. september:
I dag skal jeg til et kursus med den smykkeforretning, som jeg var inde og lave mysteryshopping hos. Ved tolvtiden skal jeg selv fremlægge min oplevelse i de butikker, som jeg var inde og mysteryshoppe hos. Jeg skal også have lavet en DISC-profil.

Alt i alt har det været super lærerigt og hyggeligt at være herinde. Det har været en super spændene uge, og den har hjulpet mig med at af-/bekræfte nogle af nogle af mine tanker og holdninger med hensyn til uddannelses og karrierevalg.

Relevanter kurser:
NLP - effektiv kommunikation 1
People Management - Ledelsespsykologi
Salgets psykologi
Mystery shopping
DiSC

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved