Film teambuilding- og udvikling

Teamforløb uden for virksomhedens rammer er en særdeles udviklende proces for et arbejdsfællesskab. Derfor har TACK International skabt Film-teambuilding og Udvikling, der på en en anderledes og kreativ måde ryster medarbejderne sammen og får dem til at bruge hinandens evner på en innovativ og underholdende måde. Holdet styres igennem hele filmprocessen – fra manuskript til skuespil, optagelse og fremvisning. Alt efter antal deltagere, kan det hele afsluttes med en festlig Oscaruddeling og prisoverrækkelse. Alle kan være med og der stilles ingen krav til tidligere erfaring med produktion af film. Forløbet er garanti for en sjov og udviklende dag, hvor medarbejderne rent faktisk skaber et produkt, og samtidig finder nye styrker og potentialer hos hinanden.

Målgruppe

Grupper der ønsker at styrke sammenholdet og samarbejdsevnerne i deres virksomhed/afdeling på en spændende, kreativ og anderledes måde.
Forløbet kan bruges som et sjovt, udfordrende og anderledes led i jeres samlede træningsforløb - f.eks. som afslutning og prikken over i'et for det samlede program.

Udbytte

  • Unik mulighed for at afprøve og udfordre jeres kreative evner
  • Prøv kræfter med en anderledes form for teambuilding, der kræver, at I kan tænke ud af boksen
  • Oplev nye sider af jer selv og jeres kollegaer og styrke jeres sammenhold
  • Få et permanent output i form af jeres færdige film, som I efterfølgende vil kunne bruge som inspiration og/eller ren underholdning


Det skræddersyede forløb


Inden I giver jer i kast med produktionen og udviklingen af jeres film, vil vi i den indledende fase finde frem til et overordnet tema – det kan både være et tema som er relevant i forhold til jeres hverdag eller et aktuelt projekt, men det kan også bare være en spillefilm med en handling, virksomheden synes kunne være sjov at producere.

Alt efter antal deltagere vil medarbejderne blive opdelt i hold. Herfra vil de enkelte hold selv stå for rollefordelingen af dagens opgaver, som bl.a. vil byde på idéudvikling, manuskriptudvikling, valg af lokation og efterfølgende indspilning af jeres filmprojekt. Når optagelserne er i kassen, vil TACK klippe resultaterne sammen til færdige filmproduktioner, der efterfølgende kan blive præsenteret ved en festlig fællesvisning. Her kan temaet for eksempel være Oscaruddeling, hvor den røde løber rulles ud, og hvor medarbejderne står for prisoverrækkelser og underholdende takketaler.

Firmatilpasset forløb? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved