Gratis foredrag i foråret

Hos TACK åbner vi igen i år dørene op for en række gratis foredrag, hvor du har mulighed for at komme og lade dig inspirere. Tilmeldingen foregår traditionen tro efter først-til-mølle princippet, så tilmeld dig hurtigst muligt, da pladserne er begrænsede.

Du kan tilmelde dig de forskellige foredrag ved at udfylde formularen nederst på siden. Husk blot at tjekke, at målgruppen for foredraget matcher din profil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan vælge imellem:

Situationsbestemt salg


Foredragsholder: Jens Dalgaard, Adm. direktør i TACK International.

Dato: D. 30. maj i Aarhus & den 11. juni i København (kl. 18.00 – ca. 20.00).

Målgruppe: Sælgere og salgsledere.

Der er mange dygtige sælgere, men der er altid en lille gruppe, der har mere succes end andre. Opskriften er simpel: Perfekt balance mellem selvtillid og empati - på en bund af flid og forretningsforståelse. Verden er i ekstrem forandring. Det samme er vores kunder, deres organisationer og behov. Vi skal ikke blot følge med, vi skal være et skridt foran. Vores kunder vil rådgives, de vil hjælpes og de vil se værdien i mødet med os – sælgeren. Redskabskassen er den samme, men den skal bruges på en ny måde.
Træn og søg dit held!


Mind the gap!


Foredragsholder: Johnny Hassinggaard Jensen, Adm. Direktør/Partner og Torsten Buemann, Partner. Begge i TMI Danmark.

Dato: D. 6. juni i København. (kl. 18.00 – ca. 20.00)

Målgruppe: Direktører, chefer og ledere der opererer på enten strategisk eller taktisk niveau.

Hvordan sikrer du som leder, at der er overensstemmelse mellem den godkendte strategi og den organisatoriske eksekvering - og dermed virksomhedens samlede målopnåelse?

På dette foredrag vil vi tage udgangspunkt i det skærpede behov for eksekvering af aftalte strategier, handlingsplaner og realisering af nøgletal, som virksomhederne opererer under i dag, og som i stor udstrækning sætter ledelsen under pres.

Vi vil adressere dilemmaet og dets virkning på kunder, organisation og målopnåelsen, samt præsentere konkrete metoder til udligning af dette ”gap”.


Mindfulness


Foredragsholder: Karina Dröscher Hansen, konsulent og kommunikationsrådgiver.

Dato: D. 16. maj i København og den 18. juni i Aarhus. (kl. 18.00 – ca. 20.00)

Målgruppe
: Ledere og medarbejdere, som ønsker at reducere deres stressniveau og skabe større tilstedeværelse i nuet.

Har du en stresset hverdag, og havner du tit i pressede situationer, hvor det hele er ved at falde sammen? Kom til inspirationsaften med en introduktion til Mindfulness som en medhjælper i din dagligdag.

Mindfulness går i al sin enkelthed ud på at tømme hovedet for tanker, der løber løbsk, og fastholde fokus og opmærksomhed på det, der sker her og nu. Vi ser på, hvordan Mindfulness-træningen kan hjælpe dig med at reagere mere hensigtsmæssigt i pressede situationer ved at stoppe op og overveje muligheder, før du handler.

Mød op og få en forsmag på, hvordan Mindfulness kan hjælpe dig med at træffe beslutninger, styrke din intuition, tydeliggøre personlige grænser, skabe større overskud og mindre stress i din hverdag.

(Det er ikke længere muligt at tilmelde sig foredragene)


Relaterede sider: Salgets psykologi, Professionelt salg, Strategi-implementering, Senior Management, Mindfulness

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved