Foredrag om ledelse & motivation

Har I brug for inspiration til, hvordan I kan motivere jeres medarbejdere og dermed skabe en arbejdsplads fyldt med engagement og passion? Nedenfor kan du se en række eksempler på foredrag, som kunne være interessante for jeres virksomhed.

Foredragene er altid tilpasset jeres aktuelle situation, så de bliver nærværende og brugbare ifht. den situation, I befinder jer i.

Fra virksomhedsværdi til ledelsesværdi

Som ledere skal vi vise vejen og vi skal være forbilleder.

Som ledere skal vi gå forrest og som lederteam skal vi skabe ro gennem enighed og ensartethed. Vi skal bruge vores værdier rigtigt og formidle dem på en måde så de bliver relevante og er forståelige for alle. Der var en grund til at Moses gik op på bjerget!

Dine medarbejdere er ikke idioter

Forstå dine medarbejdere og få en god ressource.

Alle medarbejdere skal behandles ens - det er derfor de skal behandles forskelligt. Ledelse skal tage udgangspunkt i medarbejdernes adfærd og motivation. Vi skal forstå os selv og kunne læse vores medarbejdere, så vi kan differentiere vores ledelse og fastholde dem.


Den forkælede generation

Fra "Nå!" - generation til "Hvorfor?" - generation.

De kommende år vil stille store krav til ledelsen i danske virksomheder. Skal vi gribe en stærk og selvbevidst gruppe af nye unge medarbejdere, skal vi ændre vores grundlæggende holdninger til motivation, kommunikation og brug af autoritet. Vi får brug for alle!

Stresshåndtering

Længere, hurtigere, bedre, må ikke blive en sygdom.

Som ledere har vi et stort ansvar for, at vores medarbejdere har et godt arbejdsliv, at de ved hvad vi forventer, at de har mulighed for at gøre hvad vi beder dem om, at vi fortæller dem hvordan det går, at vi hjælper dem hvor der er behov og belønner dem retfærdigt. Medarbejdere er kun til låns!

Forespørgsel på foredrag? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved