Foredrag om personlig udvikling

Giv dine medarbejdere et personligt indspark, som inspirer til nye måder at anskue tingene på. Sæt fokus på det potentiale, de måske ikke ved, de besidder - og giv dem inspiration til bruge det på en effektiv måde.

Nedenfor kan du se et par eksempler på, hvad disse foredrag for eksempel kan omhandle. Foredragene vil altid være tilpasset jeres aktuelle situation.

”Når kroppen taler…”


Et interaktivt foredrag om alt det vi går og fortæller andre om os selv, og det andre fortæller os om dem – uden ord. Urkroppen er i spil hver eneste dag, vi tænker bare ikke over det. Tag med på en opdagelsesrejse, hvor du vil opleve, at der ligger en verden af kropssprog, der kan bruges meget mere bevidst i kommunikationssammenhænge. Lær mens du griner!”Coaching – det holder!”


Vi er ofte utroligt fokuserede på at tale om alt det, vi ikke kan og ikke vil, men det giver ingen mening at tale i negationer. Potentialet ligger i at tale om alt det vi kan, og alt det vi gerne vil i stedet for. Det er der, vi gør en forskel for os selv. Uden at være klar over det, så indeholder vi oftest selv løsningerne på vores problemer, vi har selv svarene - rar tanke, ikke sandt?

Forespørgsel på foredrag? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved