Foredrag om salg

Har I brug for nye input og inspiration til, hvordan I kan blive endnu bedre til at sælge og dermed øge omsætningen i jeres virksomhed? Nedenfor kan du se en række eksempler på foredragsemner, som måske kunne være interessante for dig og din virksomhed.

Foredragene er altid tilpasset jeres aktuelle situation, så de bliver nærværende og brugbare ifht. den situation, som i befinder jer i.

Salg lige nu

Verden bliver mindre og sælgerne vigtigere.

Som sælgere skal vi konstant udvikle os, så vi matcher vores kunder. Fremtidens kunder er mere krævende, større, dygtigere og vigtigere for vores virksomhed. Den traditionelle salgsværktøjskasse skal fyldes op og være klar, når vi skal gribe morgendagens udfordringer. Det er ikke nok, at vi har heldet med os – vi skal være professionelle, kreative og have stor energi i det daglige arbejde.

Succes gennem effektivitet

Sådan løfter du dit salg til det dobbelte.

Vores væsentligste begrænsning som sælger er tid. Derfor skal vi time for time optimere vores arbejdsprocesser – vi skal tro på, at vi selv kan styre vores dagligdag. Vi skal planlægge og prioritere opgaver og kunder. Vi skal analysere og fejre vores succeser.

Din kunde er ikke en idiot

Forstå din kunde og udnyt potentialet.

Alle kunder skal behandles ens - det er derfor de skal behandles forskelligt. Salget skal tage udgangspunkt i kundens adfærd og motivation. Vi skal forstå os selv og kunne læse vores kunde, så vi kan differentiere vores salg.Det strategiske salg

Den der fejler i sin planlægning, planlægger sine fejl.

Som virksomhed skal vi have en klar plan for hvilke kunder, vi gerne vil have og være klar til at investere i at få dem. Som sælger skal vi have en klar plan for, hvordan vi får dem og hvordan vi skal arbejde sammen.

Salg for ikke-sælgere

Vi er alle sælgere - og det gør ikke ondt at være det.

Virksomheder med en god kundeforståelse og salgskultur har succes. God service er godt salg og alle har direkte og indirekte kundekontakt. Gør salg til en del af dagligdagen, i stedet for et tabu, gennem forståelse og indsigt. Sælgere har det sjovest – eller?

Skab flere kunder

Nok må aldrig være nok.

Sælgere skal være jægere - vi skal kende den næste kunde, vi skal følge med og kende de personer, der har betydning. Vi skal analysere og prioritere, så vi bruger vores tid rigtigt. Vi skal gøre os selv synlige, vi skal booke møder og konstant være tilstede gennem telefon og mail, uden at være en belastning.


Forespørgsel på foredrag? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved