Se oversigten over de andre emner indenfor teamudvikling og foredrag her Se oversigten over dine kursus- og uddannelsesmuligheder indenfor service og kundebetjening her "/>

Foredrag om service og kundebetjening

Har I brug for inspiration og nye input til, hvordan I kan blive endnu bedre til at yde en sublim kundeservice hver gang? Nedenfor kan du se en række eksempler på emner, som måske kunne være interessante for dig og din virksomhed.

Foredragene vil altid være tilpasset jeres aktuelle situation, så der tages udgangspunkt i jeres verden.

Se oversigten over de andre emner indenfor teamudvikling og foredrag her

Se oversigten over dine kursus- og uddannelsesmuligheder indenfor service og kundebetjening her


Eksempler på foredrag indenfor Service & kundebetjening

Service skal være en virksomhedsværdi

Livet bliver ikke nemmere, hvis vi slipper for alle de kunder.

Vi har alle et ansvar for vores kunder og det er nemt at lave regler for, hvad vi ikke skal gøre. Men det er vigtigere, at vi bliver enige om, hvordan vi som team leverer god service - og god service er for kunden oplevet service. Det kan tage år at skaffe en kunde og kun 10 sekunder at smide dem ud igen.

Din kunde er ikke en idiot

Forstå din kunde og få en god oplevelse.

Alle kunder skal behandles ens - det er derfor de skal behandles forskelligt. Salget skal tage udgangspunkt i kundens adfærd og motivation. Vi skal forstå os selv og kunne læse vores kunde, så vi kan differentiere vores kommunikation.Salg for ikke sælgere

Vi er alle sælgere og det gør ikke ondt at være det.

Virksomheder med en god kundeforståelse og salgskultur har succes. God service er godt salg og alle i din virksomhed har direkte og indirekte kundekontakt. Gør salg til en del af dagligdagen, i stedet for et tabu, gennem forståelse og indsigt. Sælgere har det sjovest – eller?

De 10 regler for god kundebetjening pr. telefon

Er telefonen en irriterende afbrydelse?

Nej! Den er dit job, hvis det er en kunde. Hvad siger vi, når vi tager telefonen eller tager vi den overhovedet? Hvordan tager vi mod en besked og hvordan stiller vi videre? Hvordan oplever vores kunder os i dag – et smil er den korteste vej mellem to mennesker – er det det de oplever?

Forespørgsel på foredrag? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved