Foredrag om vinderkultur

Ønsker I inspiration til at arbejde hen imod at blive et vinderteam af dygtige individualister, der sammen arbejder mod det optimale teamwork?

Herunder finder du nogle eksempler på foredragsemner, som måske kunne være interessante for jer som team og virksomhed.

Foredragene er altid tilpasset jeres verden og behov, for den største succesrate.

”Vinderteamet”

Det handler om hvordan du planlægger teamets succes.

Et team af sportsfolk har et ønske om at nå toppen og samtidig fortsætte udviklingen og forbedre præstationerne. Den situation kendetegner også erhvervslivet. Guldfireren i roning er et godt eksempel på et team af dygtige individualister, der har opnået et højt niveau og bevidst har formået at blive på toppen. Det er langt fra tilfældigt. Der ligger ikke alene hård træning bag. Men også en masse tanker om fælles mål, teamwork og fokusering.

Det handler om teamets bevidsthed omkring vinderkultur og fælles værdier.

Du får Victor Feddersens historie, i hvilken han videregiver sine erfaringer tilpasset erhvervslivet. Parallellerne bliver indlysende. Det er svært ikke at lade sig begejstre og inspirere.

Guldmedaljer vindes i hverdagen – ikke på finaledagen…
”The winners of tomorrow”

Eliteidrættens største udfordring er at finde talenterne og motivere disse til at arbejde hårdt og metodisk i mange år. Erhvervslivet og topidrætten står overfor samme udfordring!

Udfordringen har flere vinkler:

  • At udpege og skabe bevidsthed hos talenter om, hvad vejen til toppen byder på.
  • At få bevidstgjort at det kræver lige dele talent og den ”rette indstilling”, for at nå toppen og derved skabe en attraktiv, ambitiøs og realistisk høj målsætning for talenterne.
  • At få klargjort, at talent ikke er tilstrækkelig, men at der skal arbejdes med en bevidsthed omkring toppræstationsmønstre og proaktiv planlægning.
  • At få dygtige individualister til at arbejde i et team.

Victor Feddersen fortæller sin historie og videregiver sine erfaringer tilpasset erhvervslivet. Parallellerne bliver indlysende. Du får relevante elementer til din ”opskrift”, som vil bidrage til udvikling af din organisations talenter.

Talent wins games, but team-work and intelligence win championships!

Forespørgsel på foredrag? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved