Gastronomisk teambuilding- og udvikling

Teamforløb uden for virksomhedens rammer er en særdeles udviklende proces for et arbejdsfællesskab. Gastronomisk teambuilding- og udvikling tager udgangspunkt i den gode fællesoplevelse. Afhængig af jeres behov, kan fokus for forløbet være samarbejde, kommunikation og forandringsparathed. Mad appelerer til alle medarbejdere. Sanserne kommer i spil, og madlavningen lægger op til masser af udfordringer og sjove oplevelser, der styrker holdånden og afslører nye evner og potentialer hos den enkelte. Gastronomisk teambuilding afsluttes med en fælles middag, som medarbejderne skaber sammen. Det er en hyggelig og (forhåbentlig) velsmagende afrunding, hvor dagens og træningsforløbets oplevelser kan vendes under mindre højtidelige rammer.

Målgruppe

Grupper der ønsker at styrke sammenholdet og samarbejdsevnerne i deres virksomhed/afdeling på en kulinarisk, udfordrende og anderledes måde.
Forløbet kan bruges som et sjovt, udfordrende og anderledes led i jeres samlede træningsforløb - f.eks. som afslutning og prikken over i'et for det samlede program.

Udbytte

  • En sjov, udfordrende og anderledes oplevelse som styrker sammenholdet i jeres team
  • Styrk jeres evner inden for samarbejde og kommunikation
  • Få bedre forståelse for hinandens adfærd, styrker og forskelligheder
  • Løbende feedback og vejledning fra instruktør gennem hele oplevelsen
  • Afsluttende middag, som skaber de perfekte rammer for at fordøje dagens og forløbets oplevelser


Det skræddersyede forløb


Forløbets indhold og form fastlægges under den indledende forberedelsesfase, så vi sikrer, at projektet vil falde i alle deltagernes smag. På selve dagen opdeles medarbejderne i hold med hver deres ansvarsområder: f.eks. 3 hold, der hver især står for forret, hovedret og dessert, og undervejs vil deres individuelle egenskaber og samarbejdsevner blive testet.

Jeres team vil løbende blive udfordret og hjulpet på vej, så oplevelsen konstant vil være spændende og underholdende. Dagen rundes af med en opsamling på dagens erfaringer, udfordringer og resultater under den afsluttende middag. Der kræves ingen forudsætninger omkring madlavning. Vores professionelle team vil stå for opskrifter og kyndig vejledning.

Firmatilpasset forløb? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved