Test dig selv i de danske grammatikregler og deltag i konkurrencen om biografbilletter!

Nedenstående tekst indeholder 10 grammatiske fejl. Kan du finde alle 10? Send dine svar ind til os og deltag i konkurrencen om biografbilletter.

TACK International

TACK International er en af verdens førene uddannelsesvirksomheder inden for hovedområderne uddannelse og udvikling. Du finder hos os et af markedets bredeste uddannelsesprogrammer inden for salg, ledelse, brug af telefon, service og personlig udvikling. Vi levere skræddersyede løsninger til afdelinger og teams over hele verden og tager derfor udgangspunkt i netop jeres aktuelle udfordringer og problemstillinger. Ud over den firma tilpassede løsning har du mulighed for at gøre brug af TACKs åbne kursus pakke, som huser et af Danmarks største udvalg af åbne kurser.

Mulighederne er mange, og du har derfor altid mulighed for at få hjælp og vejledning omkring udvikling og uddannelse af dig selv og din virksomhed.

TACKs oprindelse


TACK International fik sin start i UK, hvor brødrene George & Alfred Tack i 1937 etablerede deres første firma Tack Air Conditioning, hvor de fremstilede og solgte ventilation og opvarmning. George Tack var ingeniør og Alfred Tack den gudsbenådede sælger og kommunikator. De lavede et salgstræningsprogram for deres mange provisionslønnet sælgere og opnåde fremragende resultater. Flere og flere hørte om denne træning og bad brødrene om tilladelse til at sende nogle observatøre, for at de kunne se og lære. Da der efterhånden kom flere og flere der ville være med, besluttede brødrene at starte et selvstændigt træningsfirma, og det blev i 1948 til The TACK School of Salesmanship. Her underviste brøderne sammen med salgsledere og salgschefer fra ventilationsfirmaet, hvilket sikrede, at træningen blev jordnær og praktisk.

Fandt du de 10 fejl? Klik her og send os dine svar, så deltager du automatisk i lodtrækningen om biografbilletter, såfremt dine svar er korrekte.

Læs mere om kurset Skriftlig kommunikation - Skriv korrekt dansk HER.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved