SPEAKERSnetwork - inspiration & networking

Søger du inspiration til din udvikling, og drømmer du om at udvide dit professionelle netværk? Så er SPEAKERSnetwork for dig! SPEAKERSnetwork er et netværksarrangement, som afholdes af TACK og foredragsplatformen SPEAKERSlounge ca. en gang i måneden i København.

Til SPEAKERSnetwork vil du blive præsenteret for en eller flere foredragsholdere, som giver indsigt i et spændende og aktuelt emne. Efter foredraget vil der være faciliteret netværk, hvor du som deltager får lov til at udveksle erfaringer fra din hverdag med de øvrige deltagere med udgangspunkt i den nye viden, som du har fået fra dagens oplæg.

SPEAKERSnetwork - gratis foredrag og networking i København - TACK

PROGRAM 2021

Hardeep Dhanjal - gratis foredrag - SPEAKERSnetwork - TACK

Hardeep Dhanjal

Den menneskelige faktor


Den 25. februar 2021, kl. 9.00 - 10.00 (virtuelt)

Hvad enten du er medarbejder eller leder, er du nødt til at anerkende, at hvis du vil have succes, er du også nødt til at have viljen til at opnå den. Dette foredrag vil give dig et wake up call, der afføder et mærkbart boost i motivationen – helt uden brug af Powerpoint og opgaver til publikum. Hardeep forlader sig her på sin rendyrkede passion og smitsomme energi til at give en stærk energiindsprøjtning med både motivation, inspiration og livskraft, som vil være en oplevelse, du sent glemmer.

Hardeep er en af danmarks dygtigste inspirationsspeakers, og har formidlet sine budskaber til og inspireret nogle af de største organisationer i Danmark og i udlandet.

Tilmeld dig her

Bastian Overgaard

Støjfri ledelse


Den 28. april 2021, kl. 9.00-11.00, Crowne Plaza i København

Dette foredrag tager udgangspunkt Bastian Overgaards nye bog – Støjfri ledelse. På foredraget vil Bastian fortælle om, hvordan vi kan revolutionere den måde, vi mødes og taler med hinanden på, når vi husker stilheden – det intelligente mellemrum. Ved at bruge stilheden aktivt, så alle kommer til orde, får vi tid til at tænke os om og skabe bedre løsninger og bedre beslutninger.

Bastian Overgaard brød igennem lydmuren, da en af hans kunder i 2017 i bedste sendetid fortalte, hvordan de havde fået effektive møder ved at tie stille sammen i 10 % af tiden. Siden har han inspireret tusindvis af ledere og medarbejdere og hjulpet dem med at styrke deres ord, tanker og relationer i det daglige.

Tilmeld dig her
Bastian Overgaard - Støjfri ledelse - gratis foredrag - SPEAKERSnetwork - TACK
Mikael Kamber - gratis foredrag - SPEAKERSnetwork - TACK

Mikael Kamber

Sur for en sikkerheds skyld?


Den 4. maj 2021, kl. 9.00-11.00, Crowne Plaza i København

At være sur for en sikkerheds skyld ligger i vores DNA. Den medfødte skepsis over for forandringer og nye ting har til formål at beskytte os fra farer og trusler. I vores moderne liv er der dog ikke tilnærmelsesvist så meget, der er farligt. Dog har vores reaktionsmønstre har ikke fulgt med tiden. Mikael Kamber giver dig i foredraget indblik i, hvorfor det ikke er nok at være sur for en sikkerheds skyld, og viser dig vejen til, hvordan du kan bevæge dig i retning af at være ”livsglad med vilje”.

Mikael Kamber er uddannet journalist, og du kender ham måske bedst som nyhedsvært på TV2, men i de seneste 10 år har han også specialiseret sig i positiv psykologi og vejene til trivsel.

Tilmeld dig her

Iris Engelund

Play your talent


Den 31. maj 2021, kl. 9.00-11.00, Crowne Plaza i København

Talent spiller en afgørende rolle for vores relationer til menneskene omkring os. Men mange af os er slet ikke klar over, hvilke skjulte talenter vi selv besidder. Iris Engelund vil i dette inspirerende foredrag på underholde facon vise dig vejen til, hvordan du kan sætte dit talent i spil og skabe nye og bedre muligheder i dit daglige arbejde.

Iris Engelund har i mere end 20 år været med til at skabe succes og udvikling i både private og offentlige organisationer. Hun har en baggrund i psykologi, erhvervspsykologi, pædagogik og projektledelse, hvilket også har gjort hende til en værdsat sparringspartner i strategiske udviklings- og innovationsprocesser

Tilmeld dig her
Iris Engelund - Play your talent - gratis foredrag - SPEAKERSnetwork - TACK

Praktisk information

HVAD ER SPEAKERSnetwork?


SPEAKERSnetwork er et møde sted med inspiration, der kombinerer et eller flere spændende foredrag med professionelt faciliteret networking.

På SPEAKERSnetwork handler ikke kun om at høre et foredrag og spise
pindemadder - det handler om nye perspektiver, nye relationer og nye muligheder.

HVEM KAN DELTAGE?


Alle med interesse for det aktuelle emne kan deltage og det er GRATIS for alle.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?


Du tilmelder dig de enkelte foredrag ved at klikke her

ER DET GRATIS AT DELTAGE?


Det er gratis for alle at deltage på SPEAKERSnetwork.

AFHOLDELSESSTED


SPEAKERSnetwork afholdes på Crowne Plaza, Copenhagen Towers, Ørestads Blvd. 114-118, 2300 København eller virtuelt - i særlige tilfælde (se program for info)

AFHOLDELSESTIDSPUNKT


SPEAKERSnetwork afholdes ca. én gang i måneden fra kl. 9.00 - 11.00.


Vi glæder os til at byde dig velkommen!
De bedste hilsner fra TACK & SPEAKERSlounge

© 2016 TACK International. All rights reserved