SPEAKERSnetwork - inspiration & networking

Søger du inspiration til din udvikling, og drømmer du om at udvide dit professionelle netværk? Så er SPEAKERSnetwork for dig! SPEAKERSnetwork er et netværksarrangement, som afholdes af TACK og foredragsplatformen SPEAKERSlounge ca. en gang i måneden i København.

Til SPEAKERSnetwork vil du blive præsenteret for en eller flere foredragsholdere, som giver indsigt i et spændende og aktuelt emne. Efter foredraget vil der være faciliteret netværk, hvor du som deltager får lov til at udveksle erfaringer fra din hverdag med de øvrige deltagere med udgangspunkt i den nye viden, som du har fået fra dagens oplæg.

SPEAKERSnetwork - gratis foredrag og networking i København - TACK

Nikolaj Sonne – AI – i tænkemaskinens maskinrum - gratis foredrag - SPEAKERSnetwork – TACK

Nikolaj Sonne

AI - i tænkemaskinens maskinrum


Den 30. august i 2021, kl. 9.00-11.00, Crowne Plaza i København

Du tager en bunke data, kører det gennem en formel og vupti, så har du en doktorbot, et intelligent overvågningskamera eller en selvkørende bil … sådan cirka... For når du i dag taler til Siri, kører i din nye bil eller googler et foto af en hoppeborg, er softwaren ikke skrevet i hånden, men “opstået” i en læringsproces drevet af data. Med AI digitaliserer, optimerer og billigficerer vi, hvad der tidligere var manuelle processer.

Samtidigt har teknologien åbnet et univers af helt nye forretningsmuligheder. Men AI giver også hidtil usete muligheder for overvågning og manipulation. Og selv den “klogeste” AI, er ikke bedre end den data, som den er trænet med. I foredraget giver Nikolaj Sonne med praktiske eksempler et indblik i, hvordan de grundlæggende mekanismer i AI fungerer og hvilke oplagte og mindre oplagte faldgruber AI bringer med sig.

Tilmeld dig her

Hardeep Dhanjal - gratis foredrag - SPEAKERSnetwork - TACK

Hardeep Dhanjal

Den menneskelige faktor


Den 28. september 2021, kl. 9.00 - 10.00 på Crowne Plaza i København

Hvad enten du er medarbejder eller leder, er du nødt til at anerkende, at hvis du vil have succes, er du også nødt til at have viljen til at opnå den. Dette foredrag vil give dig et wake up call, der afføder et mærkbart boost i motivationen – helt uden brug af Powerpoint og opgaver til publikum. Hardeep forlader sig her på sin rendyrkede passion og smitsomme energi til at give en stærk energiindsprøjtning med både motivation, inspiration og livskraft, som vil være en oplevelse, du sent glemmer.

Hardeep er en af danmarks dygtigste inspirationsspeakers, og har formidlet sine budskaber til og inspireret nogle af de største organisationer i Danmark og i udlandet.

Tilmeld dig her

Bastian Overgaard

Støjfri ledelse


Den 29. oktober i 2021, kl. 9.00-11.00, Crowne Plaza i København

Dette foredrag tager udgangspunkt Bastian Overgaards nye bog – Støjfri ledelse. På foredraget vil Bastian fortælle om, hvordan vi kan revolutionere den måde, vi mødes og taler med hinanden på, når vi husker stilheden – det intelligente mellemrum. Ved at bruge stilheden aktivt, så alle kommer til orde, får vi tid til at tænke os om og skabe bedre løsninger og bedre beslutninger.

Bastian Overgaard brød igennem lydmuren, da en af hans kunder i 2017 i bedste sendetid fortalte, hvordan de havde fået effektive møder ved at tie stille sammen i 10 % af tiden. Siden har han inspireret tusindvis af ledere og medarbejdere og hjulpet dem med at styrke deres ord, tanker og relationer i det daglige.

Tilmeld dig her
Bastian Overgaard - Støjfri ledelse - gratis foredrag - SPEAKERSnetwork - TACK

Praktisk information

HVAD ER SPEAKERSnetwork?


SPEAKERSnetwork er et møde sted med inspiration, der kombinerer et eller flere spændende foredrag med professionelt faciliteret networking.

På SPEAKERSnetwork handler ikke kun om at høre et foredrag og spise
pindemadder - det handler om nye perspektiver, nye relationer og nye muligheder.

HVEM KAN DELTAGE?


Alle med interesse for det aktuelle emne kan deltage og det er GRATIS for alle.
Pga. restriktioner er der kun plads til 100 deltagere – der vil dermed være et begrænset antal pladser.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?


Du tilmelder dig de enkelte foredrag ved at klikke her

ER DET GRATIS AT DELTAGE?


Det er gratis for alle at deltage på SPEAKERSnetwork.
Der vil dog være et NO SHOW gebyr på 400 kr., såfremt at man tilmelder sig og ikke dukker op.

AFHOLDELSESSTED


SPEAKERSnetwork afholdes på Crowne Plaza, Copenhagen Towers, Ørestads Blvd. 114-118, 2300 København eller virtuelt - i særlige tilfælde (se program for info)

AFHOLDELSESTIDSPUNKT


SPEAKERSnetwork afholdes ca. én gang i måneden fra kl. 9.00 - 11.00.


Vi glæder os til at byde dig velkommen!
De bedste hilsner fra TACK & SPEAKERSlounge

© 2016 TACK International. All rights reserved