Skal din virksomhed have et gratis sprogtjek?

Klart sprog er godt sprog. Godt sprog uden stave- og kommafejl er en forudsætning for professionel kommunikation. Sprogfejl forstyrrer læseren, mens et korrekt sprog signalerer kompetence og professionalitet. Ukorrekt sprog fjerner læserens fokus fra indhold til form.
Det er vigtigt, at din virksomheds ansigt udadtil har et ensartet udtryk. Enhver medarbejder er ambassadør for virksomheden, og det betyder, at medarbejderne skal være helt klare over sprogbrug og tone, image og identitet, når de taler og skriver med andre. I kommunikerer med mennesker med meget forskellige forudsætninger og baggrunde, og netop derfor skal I sikre jer, at jeres budskaber når igennem til folk uden misforståelser.
Man siger jo, at receptionisten er virksomhedens ansigt udadtil, men har du tænkt på, hvor mange signaler om professionalitet, troværdighed, kompetence og holdning jeres virksomheds skriftlige materiale sender?

Få et gratis sprogtjek af din virksomheds sprog. Vi kaster et sprogligt blik på jeres hjemmeside, salgsmateriale, kundebreve, brochurer, e-mails eller lige præcis det, I ønsker en vurdering af.

Hvad får I?
  • En grundig gennemgang af jeres arbejdsplads’ skriftlige udtryk, så I efterfølgende har mulighed for at sætte ind, der hvor behovet er, og optimere jeres skriftlige udtryk.
  • Et forslag til hvordan I kan styrke jeres kommunikation og derved skabe værdi for virksomheden, så I altid bliver set i et professionelt lys.


Hvad får vi?
  • Fornøjelsen af at fortælle jer om, hvordan effektiv kommunikation direkte kan resultere i en højere bundlinje og kan styrke jeres konkurrencedygtighed.


Ønsker du at bestille et gratis sprogtjek, skal du blot klikke HER og sende os en mail. Du vil herefter blive kontaktet af os, så vi kan give tilbagemeldingen ved et personligt møde.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved