Hvor meget mere kan din virksomhed sælge til det offentlige?

Får din virksomhed det optimale ud af den offentlige sektor? Mange virksomheder betaler lige nu prisen for at underprioritere og undervurdere mulighederne i salget til det offentlige. De fleste virksomheder vil gerne handle mere med det offentlige og have del af de 274 milliarder kroner, der købes ind for. Udfordringerne er ofte: Hvordan kommer vi i gang? Hvordan opnår vi en bedre hit-rate på vores tilbud? Hvordan udvikler vi vores nuværende samarbejde med det offentlige?

Bortset fra markedets nuværende størrelse er der to andre tungtvejende grunde til, at den offentlige sektor bør være en afgørende del af din forretnings- og markedsføringsstrategi lige nu:
1. Den kortsigtede (de næste 1-5 år): Den nuværende økonomiske krise gør den offentlige sektor til det eneste store og sikre vækstmarked.
2. Den langsigtede (de næste 5-10 år): Gennemsnitsalderen i det offentlige er langt højere end i det private erhvervsliv, og i løbet af de næste 5-10 år vil 25 procent af de offentligt ansatte nå pensionsalderen. Den offentlige sektor vil, på grund af rekrutteringsproblemer, gradvist blive nødt til at outsource langt flere opgaver til private virksomheder end tilfældet er i dag. For virksomheder i en lang række brancher betyder det, at den offentlige sektor bliver et langt vigtigere afsætningsmarked i fremtiden.

TACK International A/S har i samarbejde med Institut for Business to Government udviklet en række kurser, der kan hjælpe dig:

- Salg til det offentlige
- Tilbudsgivning til det offentlige
- Dybde- og krydssalg i det offentlige
- Vind kontrakten til det offentlige før udbuddet

Hvis du har salg til det offentlige eller ønsker at udvikle dit salg, så hold øje med siden. Inden længe annoncerer vi datoer for gratis inspirationsforedrag om emnet. Du er også velkommen til at ringe til os på 70101201 for at høre mere.

Relaterede sider:
Salg til det offentlige
Skræddersyede kurser til din virksomhed

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved