Præsentationsteknik

Når det handler om formidling, så kan man ikke komme udenom at mestre præsentationsteknik i en eller anden grad. At kunne dette håndværk kræver fokus, træning og uddannelse. Og det er det hele værd, for der bliver spildt unødigt mange timer på manglende struktur – under selve forberedelsen og under selve præsentationen. Det medfører overskridelse af tid, ligegyldige møder, tabte kunder og generelt lidet fængende præsentationer i rigtigt mange virksomheder i dag.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Teknik og struktur

Ved undervisning i præsentationsteknik fører vi jer igennem de forskellige præsentationstekniske faser, og hvordan de enkelte faser skal bruges. Der vil blive lagt vægt på hhv. tidsdisponering og argumentationsmodeller. Dvs. stort fokus på, at få indarbejdet modeller og skabeloner, som kan løfte den enkeltes formidling. Der er mange mennesker, der skal starte forfra, når de får til opgave at skulle producere og fremlægge en præsentation. Der er meget at spare, ved at forstå de fundamentale værdiskabende modeller i præsentationsteknik.

Men præsentationsteknik er andet end bare teknik. Det er andet end struktur og forberedelsesdisciplin. For en god formidler er også i stand til at forstå og anvende sine stærke sider, og ikke mindst at kunne se og forstå og ændre sine præsentationstekniske uvaner.

Feedback fra filmoptagelser

Det gøres ved optagelser på kamera og feedback fra instruktør og gruppen af deltagere. Der er stor læring i at se sig selv efterfølgende, når man er retur fra kurset og i ro og mag, kan se materialet igennem med sig selv. Gennemgående fokus på kropssprog og stemmeføring er derfor en naturlig del på alle dagene. Sidst men ikke mindst, så handler den gode præsentation om at involvere og motivere sit publikum. Og når er er modstand mod indhold og budskab, så skal en god formidler kunne indvendingsbehandle på professionel og oprigtig vis over for sine tilhørere.

Et forløb i præsentationsteknik kan skræddersys til jeres virksomhed eller du kan deltage på det åbne kursus i Præsentationsteknik.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved