Online & IT

- Målrettet og effektiv læring

Teknologi kan i mange tilfælde støtte og effektivisere vores måde at arbejde på. Vi arbejder i mange programmer, der konstant opgraderes. Det kan være tidskrævende, svært at følge med og at finde de elementer der lige hjælper os, der hvor vi har brug for det. Optimal udnyttelse af de programmer, sker gennem en målrettet træning med udgangspunkt i vores egne opgaver - fif og tricks, der får os til at se nye veje og muligheder. Som læringselement er der også mange muligheder i teknologien - online træning og e-læring er blevet til blended learning og får i dag fuld effekt gennem den visuelle mulighed, der er i korte læringsfilm.

TACK Learning Point & TACK Tips

Et digitalt mødested for kursisterne samt opfølgende mails og SMS'er sikrer optimal læring for kursisterne.
Læs mere

Skræddersyede IT-kurser

Programmer såsom Outlook, Word og Excel kan mere, end man tror. Lær mulighederne og øg din effektivitet.
Læs mere

Excel Grundlæggende

Excel Grundlæggende er et åbent kursus, som udbydes i samarbejde med vores faste samarbejdspartner Kursus.dk. Kurset er for dig der arbejder i Excel til dagligt og som ønsker en grundlæggende forståelse for mulighederne i Excel.
Læs mere

Excel Udvidet

Excel Udvidet er et åbent kursus, som udbydes i samarbejde med vores faste samarbejdspartner Kursus.dk. Kurset er for dig der allerede har en grundlæggende forståelse for Excels funktioner, men som ønsker at udvide og styrke dine kompetencer i brugen af Excel.
Læs mere

Personlig rådgivning? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved