Excel Grundlæggende

Mange bruger programmet Excel i deres hverdag, og programmet har store muligheder for at blive brugt til meget forskelligartede opgaver. Dog er der mange der kun kender programmet overfladisk og derfor ikke gør optimalt brug af hverken de smarte, overordnede funktioner til fulde, eller kender de mange genveje der kan spare de fleste for meget tid og unødvendigt arbejde.

Kurset i grundlæggende Excel udbydes gennem vores samarbejdspartner Kursus.dk og er til dig, der ønsker en grundlæggende forståelse for værktøjet Excel, som gerne vil udvide dine færdigheder eller få bedre forståelse for diverse genveje og muligheder. Det er ikke en forudsætning at kende til programmet i forvejen, og kurset kan derfor hjælpe både nybegyndere og dem med nogen erfaring fra daglig brug til et bedre arbejdsforhold til Excel.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Tilmelding

Excel Grundlæggende er et åbent kursus, som afholdes løbende henover året i flere forskellige byer landet over. Kurset udbydes gennem vores faste samarbejdspartner Kursus.dk.

Klik her for at gå til Kursus.dk,
hvor du kan se listen over afholdelsesdatoer og -steder samt tilmelde dig kurset.

Kursets indhold:


Excel 2016 – en introduktion
Du vil få en grundlæggende og god introduktion til programmet Excel, heriblandt hvordan brugerfladen fungerer og hvordan du bedst tilpasser denne til dine behov.

Opbygningen af regnearket
Du vil få indsigt i hvordan du benytter regnearket bedst muligt, samt hvordan du navigerer mellem ark og markerer data.

Funktioner og formler
Her vil du lære hvordan du bruger, bygger og retter i formler, benytter formler over flere ark, hvordan du bruger formelfunktionen generelt, hvordan du kopierer formler, samt hvordan du arbejder med formler med absolutte referencer (¤-tegn) og en grundig introduktion til indbyggede funktioner: Sum - Middel - Tæl - Tælv - Min. - Maks - Hvis - Tæl.Hvis - Sum.Hvis

Formatering
Du vil lære hvordan du formaterer celler generelt, hvordan du formaterer dato og tal, hvordan du formaterer streger og kanter og hvordan du bruger formatering med betingelser.

Datapræsentation
Hvordan du opretter søjle- og cirkeldiagrammer, formaterer diagrammer, samt hvordan indsættelse af diagrammer i Word og PowerPoint fungerer.

Større datamængder og arbejdet med disse

Du vil lære hvordan du sorterer data, benytter autofilter til at håndplukke individuelle emner, hvordan ruder fryses og låses op, samt hvordan du bruger tabelformateringer.

Regnearksudskrivning

Du vil lære hvordan du kan oprette egne sideinddelinger og hvordan du kan gentage overskrifter.

Udbytte for kursusdeltageren:


Som kursusdeltager på Grundlæggende Excel lærer du optimal anvendelse af Excel til dagligt forekommende opgaver, overskuelig opsættelse af data og at lave typiske regneoperatorer. Bearbejdning og visualisering af store datamængder, såsom fra CRM/ERP-systemer og anvendelse af overordnede genvejstaster samt tips og tricks til effektivt arbejde i Excel.

Udbytte for virksomheden:


Når medarbejderen vender tilbage til arbejdspladsen efter deltagelse i kurset Grundlæggende Excel vil de være udstyret med forbedrede Excel-kompetencer, ny viden og bedre forståelse for hvordan Excel kan benyttes til at løse opgaver og gængse udfordringer. Desuden vil medarbejderen blive udstyret med en struktureret tilgang og en mere effektiv indgangsvinkel til sine opgaver i tillæg til den ny inspiration og motivation der kommer sig af at blive udstyret med ny viden og færdigheder.

Kursusmetoden:


Vores kursus i Grundlæggende Excel er tilrettelagt på en måde der sikrer at deltageren altid forlader kurset udstyret med nye værktøjer, og har inkorporeret værktøjerne fra kurset på en måde der gør deltageren i stand til at benytte dem i sin hverdag med det samme. Kurserne hos TACK International er altid struktureret omkring deltagernes og instruktørens erfaringer, og der er derfor inkorporeret cases og praktiske øvelser. Dette vil skabe god mulighed for at deltageren kan deltage i kurset med afsæt i den virkelighed og hverdag kursets færdigheder skal implementeres i. Desuden oplever vores deltagere ofte at de drager stor nytte af øvrige deltageres perspektiv og erfaringer.

Kurset foregår over 2 dage, begge dage fra 9.00 til 16.00.

Afholdelsessteder: Aarhus, Aalborg, Herning, Vejle, Odense, Køge, Høje Taastrup, Ballerup og København

Kurset udbydes gennem vores faste samarbejdspartner Kursus.dk. Klik her for at se kursusdatoer og booke din plads.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved