Excel Udvidet

Bruger du Excel i din hverdag og ønsker du udvidede og styrkede kompetencer i brugen af Excel, så er kurset Excel Udvidet for dig. Kurset udbydes gennem vores faste samarbejdspartner Kursus.dk.

Deltagelse på kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til programmet, dvs. at du i forvejen besidder et brugerniveau modsvarende indholdet på kurset Excel Grundlæggende.
Dette Excel-kursus er rettet mod brugere af Excel 2007, 2010, 2013, 2016.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Tilmelding

Excel Udvidet er et åbent kursus, som afholdes løbende henover året i flere forskellige byer landet over. Kurset udbydes gennem vores faste samarbejdspartner Kursus.dk.

Klik her for at gå til Kursus.dk,
hvor du kan se listen over afholdelsesdatoer og -steder samt tilmelde dig kurset.

Kursets indhold:


Opstart og tips og tricks til det effektive arbejde

Du vil få en grundig repetition af vigtige grundlæggende elementer, gode tips og tricks til at indtaste data, samt hvordan du indtaster med gennemslag på flere ark.

Arbejdet med flere ark og Projektmapper

Du vil få en grundig repetition af formelopbygning, samt lære hvordan du benytter formler på tværs af Ark og Projektmapper. Derudover vil du få en viden om hvordan du navngiver celler og anvender navne i formler, blive introduceret til Samling med Konsolidering og få viden om hvordan du bedst beskytter ark/Projektmapper.

Funktioner

Du vil lære hvordan du bruger funktionerne Sum, Sum.Hviser, Afrund, samt hvordan du bruger funktionerne Min, Maks, Tæl.Hviser tæl, Tælv, Gennemsnit.
Desuden vil du lære hvordan du bruger funktionerne Hvis, Og, Eller, Lopslag, Vopslag og hvordan du benytter datofunktionerne I dag, Ugedag, antal.arbejdsdage.

Formatering og datakontrol
Du vil lære hvordan du benytter brugerdefinerede formateringer, betinget formatering og hvordan du datavaliderer.

At arbejdet med store datamængder
Du vil lære hvordan du bruger Avanceret Sortering, Auto filter og avanceret filter
Desuden vil du blive præsenteret for hvordan du importerer data fra andre programmer, bruger funktionen Tabelformatering og fjerner dubletter i lister

Analyse af større data

Du vil blive præsenteret for en grundig introduktion til Pivottabeller, samt blive forklaret hvilke krav der er til data, hvordan du opretter en Pivottabel, justerer og placerer felter, samt hvordan du ændrer data til at udvise de Procentvise fordelinger mm.
Derudover vil du blive introduceret til funktionen filtrering af data i Pivottabellen og til at oprette Pivotdiagrammer

Introduktion til makroer

Du vil lære hvordan du opretter makroer med makrooptageren, samt blive introduceret for mulighederne og begrænsningerne med optagelse af makroer.
Desuden vil du lære omkring placering og redigering af makroer, samt hvordan du sletter gemte makroer og få gode tips og tricks til det effektive arbejde med disse.

Udbytte for kursusdeltageren:


Som kursusdeltager på kurset Udvidet Excel får du en god og grundig viden om de vigtigste funktioner i programmet. Du vil få en gennemgang af den daglige brug af Excel, samt lære om funktioner og formler, at arbejde med større datamængder og en introduktion til diagrammer og pivottabeller.

Udbytte for virksomheden:


Efter at jeres medarbejder har deltaget i kurset Excel Udvidet, vil jeres medarbejder vende tilbage med effektive værktøjer til og ny viden om hvordan opgaver og udfordringer løses i hverdagen, samt forbedrede og opdaterede Excel-kompetencer. Desuden vil medarbejderen blive udstyret med mere strukturerede og effektive tilgange til sine opgaver og ny inspiration og motivation til at løse daglige udfordringer.

Kursusmetoden:Kurset Udvidet Excel er tilrettelagt med stort fokus på at deltageren kan gå direkte fra kurset og derfra implementere de værktøjer der er lært på kurset i den enkeltes hverdag. Man er altså mere end fuldt rustet til at påtage sig nye eller gamle udfordringer straks efter et endt kursus.
Kurset er yderligere altid struktureret omkring deltagernes og instruktørens erfaringer, og der er derfor inkorporeret cases og praktiske øvelser. Denne undervisningsstruktur skaber gode muligheder for at man deltager i kurset med afsæt i den deltagers virkelighed og hverdag, som kursets færdigheder senere skal implementeres i. Vores deltagere oplever desuden altid at de kan drage stor nytte af øvrige deltageres perspektiv og erfaringer, som kan bidrage til en endnu bredere forståelse af emnet.

Kurset foregår over 2 dage, begge dage fra 9.00 til 16.00.


Afholdelsessteder: Aarhus, Aalborg, Vejle, Odense og København


Kurset udbydes gennem vores faste samarbejdspartner Kursus.dk. Klik her for at se kursusdatoer og booke din plads.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved