Effektivitetsmåling

Mange oplever store udfordringer med at fuldføre arbejdsopgaver inden for de fastlagte deadlines. Den enkelte medarbejder udfordres typisk af for mange afbrydelser, en ukontrolleret strøm af mails eller møder, der synes at vare alt for længe. For at kunne gøre noget ved tidsmanglen, har det stor værdi at få foretaget en effektivitetsmåling. Målingen kan danne udgangspunkt for helt konkrete forbedringer, der i sidste ende kan gøre medarbejderens hverdag markant mere effektiv, tilfredsstillende og motiverende.

Effektivitetsmålingen zoomer ind på den enkelte medarbejder og tegner et billede af den personlige effektivitet.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Overblik over vaner og adfærd


Ved hjælp af profilen vil medarbejderen få et billede af sine vaner og adfærd. På den måde bliver det muligt at fokusere på, hvor medarbejderen med fordel kan sætte ind og skabe mere tid til de rigtige opgaver. Det gælder blandt andet om at håndtere afbrydelser, holde effektive møder og strukturere mails, personlige kontakter og kalender på den rigtige måde, så tiden udnyttes optimalt i alle sammenhænge.

Den enkelte medarbejder kommer undervejs til at arbejde med følgende indsatsområder:

  • Få overblik over din arbejdsstil og effektivitet
  • Bliv inspireret på 12 forskellige områder til forøgelse af effektivitet
  • Udarbejd en detaljeret målsætning og handlingsplan
  • Zoom ind på de områder, der har størst betydning for dig her og nu
  • Konfrontér dine målsætninger med det du gør
  • Forøg din egen effektivitet – helt personligt


Optakt til et uddannelsesforløb


En effektivitetsmåling kan udføres isoleret på en enkelt medarbejder, på en specifik gruppe af medarbejdere eller på hele organisationen. Ofte vil en effektivitetsmåling fungere som optakt til et uddannelsesforløb, hvor virksomheden ønsker at opgradere sine medarbejderes effektivitet, kompetencer og tilfredshed. Den standardiserede tilgang i undersøgelsen gør det muligt at få præcise resultater for hvor, der skal sættes ind og at sætte resultaterne i perspektiv, afdække skjult potentiale og evt. sammenligne med tilstanden på tværs af organisationen.

Hvis målingen foretages korrekt og følges op af undervisning i med fokus på den enkeltes udviklingsområder, kan den give et markant løft til den enkelte medarbejderes effektivitet. En effektivitetsmåling i en afdeling eller i hele virksomheden, kan derfor føre til mærkbare resultater for hele organisationen.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved