Faciliterede workshops

Herunder kan du læse nærmere om faciliterede workshops.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på 70101201, hvor vi sidder klar til at rådgive dig. Vi kommer også gerne ud og afholder et møde i virksomheden, så I kan fortælle mere omkring jeres behov.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Undgå hårdknude


Der kan være mange meninger i spil, når ledelse eller medarbejdere mødes for at diskutere eller planlægge nye projekter, vigtige organisationsændringer eller andet. Kollegaerne kan have tendens til at falde ind i bestemte roller, og hvis mange ønsker ordet, ender mødet nemt i en endeløs række af diskussioner eller i en hårdknude af uenighed. Løsningen er en såkaldt faciliterede workshops, hvor virksomheden inviterer en professionel tovholder og ordstyrer med til mødet.

Fremdrift i mødet


Tovholderen vil tage udgangspunkt i en aftalt agenda og målsætning, og han/hun vil sørge for, at der konstant er fremgang under mødet, samtidig med, at deltagerne føler sig hørt og vedbliver med at være motiverede. Under en faciliteret workshop deltager den professionelle tovholder ikke i diskussionerne eller evt. løsningsforslag, men det er hans/hendes opgave at sikre, at mødet foregår på en måde, så der kan flyttes holdninger og skabes rum for et samlet resultat.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved