Hjemmeopgaver & Eksamen

Herunder kan du læse nærmere om hjemmeopgaver og eksamen i forbindelse med TACKs uddannelsesforløb.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på 70101201, hvor vi sidder klar til at rådgive dig. Vi kommer også gerne ud og afholder et møde i virksomheden, så I kan fortælle mere omkring jeres behov.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Hjemmeopgaver


I forbindelse med et uddannelsesforløb forekommer ofte såkaldte ”hjemmeopgaver”, der skal løses af den enkelte medarbejder i løbet af en almindelig arbejdsdag. Det sker for at sikre grundig implementering af uddannelsesforløbets teoretiske del. Hjemmeopgaverne kan bestå af praktisk afprøvning af øvelser i forbindelse med arbejdet, observation, case-træning eller beskrivelser af bestemte situationer. Som udgangspunkt kan opgaverne løses i løbet af arbejdsdagen, og de er tilpasset, så de ikke forstyrrer unødigt i de daglige rutiner.

Eksamen


Mange uddannelsesforløb afsluttes med en eksamen. Det sker for at sikre en vedholdende indsats, optimal forankring og øjeblikkeligt fokus hos hver enkelt medarbejder. Samtidig sørger en eksamen for, at uddannelsesforløbet får en samlet værdi, der kan sammenlignes på tværs af tid og brancher.
Der tages udgangspunkt i en klassisk eksamensform, hvor den enkelte laver en egen opgave med afsæt i modulernes emner og de daglige udfordringer. Selve eksamen tager altid udgangspunkt i projektet. Der gives karakter efter 12-skalen. Eksamen giver også deltagerne en stolthed over deltagelsen i forløbet.
I forbindelse med SVU forløb er eksamen kompetencegivende og derfor med censor.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved