Lærings- og kundefilm

Professionelt producerede film fungerer som et unikt supplement til alle undervisningsforløb. Uddannelse og ny viden tilegnes nemlig bedst igennem et gennemtænkt miks af læringsforløb, og hvert medie har sine egne styrker. Tekst appellerer til fordybelse, oplægsholdere skaber nærvær og engagement, og film og video er ideelt til at vække følelser eller skabe lynhurtig opsummering.
For at sikre at alle medarbejdere i virksomheden får mest muligt ud af undervisningen, bruger vi forskellige medier for at sikre det. På videosiden tilbyder vi en lang række større og mindre videoklip og film, der produceres særskilt til det enkelte uddannelsesforløb.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Du og din virksomhed har følgende muligheder:


Læringsfilm: Mindre film, der fungerer som opsamling inden for et kursusforløb. I videoklippet trækkes de vigtigste pointer op, og der opsummeres og perspektiveres, så vi sikrer os, at alle kursisterne har let adgang til at få genopfrisket teorien. Læringsfilm kan stå alene, men er ofte en del af TACK Learning Point, hvor medarbejderne kan logge ind på den online læringsportal og finde kursusmateriale, videoer og tests.

Film til intern markedsføring: Professionelt producerede film, der vises til medarbejderne i jeres organisation. Typisk er filmen en del af et kick off til et uddannelsesforløb i virksomheden, der varsler ændringer, omstruktureringer eller opgradering af bestemte afdelinger. Filmen kan have en humoristisk vinkel, der vækker følelser, motivation og begejstring hos medarbejderne. På den måde sikres den bedst mulige start på nye tider i jeres organisation.

Kundefilm: Her er typisk tale om videoer, hvor TACK interviewer din virksomheds kunder. Kunderne interviewes og giver deres syn på jeres produkter, salg og service. Interview-videoerne giver et unikt, eksternt blik på jeres virksomhed, og fungerer derfor perfekt som fx optaktsfilm ifm. kick off til et uddannelsesforløb i salg eller service.

Til alle film udarbejder TACK for manuskript, optagelse, klipning og distribution. Vi sørger også for evt. skuespillere, der kan gøre markedsføringsfilm underholdende, troværdige og levende.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved