Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Indstil til "Årets salgsorganisation"

1 min.
06.02.2024

Har din arbejdsplads fokus på salg, service og gode kundeoplevelser på tværs af hele virksomheden? Så kan du indstille din arbejdsplads til "Årets Salgsorganisation".

Business Danmark og samarbejdspartnere har siden 2006 hædret personligheder og organisationer med stort og vedholdende fokus på salgsudvikling. Igen i år er TACK International Denmarks adm. direktør Jens Dalgaard at finde i juryen, der leder efter virksomheder, som systematisk og med gode resultater udvikler salget.

I den ideelle kandidat-virksomhed understøtter medarbejderne salg, service og kundeorientering i alle touch points i organisationen - og tager på ansvarlig vis pejling af tech- og samfundstendenser som AI og ESG.

Juryen består derudover af: Branchedirektør i DI Handel Jacob Kjeldsen, associate professor på CBS Mogens Bjerre, PhD Fellow på Aalborg Universitet Rikke Carlé og landsformand i Business Danmark Jens Neustrup Simonsen.

Din indstilling skal være modtaget senest d. 11. februar og vinderen udvælges d. 19. april.

Du kan ikke længere indstille.

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.