Job hos TACK

TACK International er i rivende udvikling og søger derfor løbende nye medarbejdere.

Du er altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Klik her, hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning

Se nedenfor opslåede stillinger.

Barselsvikariat - PA til vores Salgs- og marketingdirektør

- Tilknyttet vores afdeling i København

Har du et udpræget servicegen, kan du lide at have mange bolde i luften og er du analytisk skarp – så læs med her.

TACK International søger en PA til vores Salgs- og marketingdirektør. Din primære opgave er, at være en hjælpende hånd i en travl hverdag – både for din leder og kollegaerne i teamet. Du vil have dine egne faste opgaver, men en stor del af din hverdag vil også bestå i at løse opgaver der ”kommer ind fra højre”. Du skal derfor trives med, at du sjældent helt kan forudsige, hvad din dag bringer.

Du vil blive en del af et team (salg og marketing) med en fantastisk holdånd, hvis højeste prioritet er at skabe enestående resultater og værdi for kunderne gennem godt samarbejde.
Jobbet kræver, at du er struktureret, har overblik, er fleksibel og proaktiv. Du trives godt med afvekslende opgaver – store som små - og med at tage ansvar for, at du kommer i mål hver dag.

Dine arbejdsopgaver:
 • Besvarelse af telefoner for din leder, teamet og virksomheden
 • Kommunikationsopgaver og korrespondance
 • Kalenderhåndtering.
 • Administrative og supporterende salgs- og marketingopgaver (CRM, analyser m.m.)
 • Opdatering af diverse hjemmesider
 • Opdatering og opgradering af materialer
 • Oversættelser fra engelsk-dansk og dansk-engelsk.


Du skal besidde gode kompetencer indenfor PowerPoint, Word, Excel. Du skal være hurtig til at lære nye systemer og have økonomisk forståelse, da du dagligt kommer til at arbejde i vores CRM system (Zoho) og skulle kunne finde ting i vores økonomisystem (E-conomics). Erfaring fra lignende stilling er et plus, men ikke et krav.

Da TACK er en virksomhed, der lever af at udvikle andres medarbejdere, er det selvsagt, at du vil få rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling, hvad end du er ny på arbejdsmarkedet eller har været der et stykke tid.

Du får et spændende job i en dynamisk virksomhed, fantastiske kolleger samt et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er kort fra idé til handling.

Hele virksomheden er præget af professionel travlhed med plads til at være sociale.

Der er tale om et vikariat på ca. 1 år, men vi forventer, at der vil være god mulighed for forlængelse.Vi glæder os til at læse din ansøgning. KLIK HER for at sende din ansøgning til os.

TACK International er en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for hovedområderne uddannelse og udvikling. Hos TACK finder man et af markedets bredeste uddannelsesprogrammer inden for salg, ledelse, brug af telefon, service og personlig udvikling.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Management konsulent i salg og ledelse

Management konsulent i salg og ledelse

Drømmer du om at blive konsulent i ledelse og salg?

TACK International søger konsulenter med eller uden erfaring, som ønsker at udvikle- og specialisere sig inden for disciplinerne ledelse og salg.

Hos TACK tilbyder vi dig et alsidigt, udfordrende og energisk job, hvor du får mulighed for at lære faget og udvikle dig selv i arbejdet med at rykke mennesker og organisationer i en positiv retning.

Vi forestiller os, at du har en vindende udadvendt personlighed, masser af selvtillid og god
energi. Derudover er det vigtigt, at du er villig til at investere tid og kræfter i at udvikle dig i rollen. Samtidig kræver rollen, at du åben overfor sparring og feedback og at du trives bedst som teamspiller.

Udover dine menneskelige egenskaber søger vi følgende faglige kompetencer:

 • Du har relevant erhvervserfaring inden for salg og/eller ledelse
 • Du har erfaring med at undervise, formidle, facilitere og/eller præsentere overfor andre
 • Behersker dansk og engelsk på forretningsniveau i skrift og tale
 • En relevant uddannelse på minimum bachelor niveau


TACK international tilbyder:


Et spændende job med stor variation i arbejdsopgaverne, høj grad af frihed og let adgang til ansvar. Du vil hurtigt blive en del af eksisterende projekter i samarbejde med dygtige kolleger og vil få dine egne opgaver og kunder, når du er klar til det.

TACK tilbyder en aflønning, som er direkte koblet til din performance. Samtidig vil du opleve gode udviklingsmuligheder blandt dygtige og ambitiøse kolleger. TACK er en spændende arbejdsplads, hvor man har det sjovt, og alle har respekt for hinanden. En virksomhed der både lokalt, i Skandinavien og globalt har stor succes – og endnu større ambitioner.

Din base vil være enten på vores kontor i København eller Aarhus.

Udvikling og ambitioner med udgangspunkt i kundens behov


Som konsulent vil du i høj grad selv kunne styre din dagligdag. Arbejdsopgaverne vil afhænge af dine erfaringer, men vil typisk omfatte følgende:

 • Kunderådgivning på strategisk og taktisk niveau vedr. salg og ledelse
 • Undervisning i TACKs koncepter på vores åbne kurser og firmatilrettede uddannelser
 • Specialdesign af udviklingsforløb til kunderne
 • Organisationsanalyse


TACKs grundlæggende filosofi er, at alle vores handlinger tager udgangspunkt i kundernes behov.

Interesseret?


Lyder jobbet spændende for dig, vil vi bede dig om at sende en 1-2 minutters video præsentation af dig selv samt en kort motiveret ansøgning og et opdateret CV.

KLIK HER for at sende din ansøgning til os.

Virksomhedsbeskrivelse


TACK International er med afdelinger i over 60 lande en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for salg, ledelse, brug af telefon, service og personlig udvikling. TACK international har ansvaret for Skandinavien, er 100 pct. dansk ejet og i samme gruppe findes TMI - Time Manager International og Kursus.dk.

TACK International er en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for hovedområderne uddannelse og udvikling. Du finder her et af markedets bredeste uddannelsesprogrammer inden for salg, ledelse, service og personlig udvikling. TACK International leverer skræddersyede løsninger til virksomheder over hele verden og tager derfor udgangspunkt i den enkelte kundes aktuelle udfordringer og problemstillinger. Udover de firmatilpassede løsninger har kunderne også mulighed for at gøre brug af TACK Internationals åbne kursuspakke, som indeholder et af Danmarks største udvalg af åbne kurser inden for salg, ledelse og service.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved