Job hos TACK

Når vi søger nye medarbejdere til vores kontorer i København og Aarhus, lægger vi stillingsopslaget ind på denne side.

På nuværende tidspunkt søger vi ikke nye medarbejdere, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Klik her, hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning

Konsulenter

En vindende personlighed med solid undervisningserfaring

Vi får et travlt efterår og søger derfor konsulenter, som kan hjælpe os med at levere stærke ydelser indenfor organisationsudvikling, ledelse, projektledelse og salg.

Hos TACK tilbyder vi dig et alsidigt, udfordrende og energisk job, hvor du får mulighed for at udvikle dig selv i arbejdet med at rykke mennesker og organisationer i en positiv retning.

Vi forestiller os, at du har en vindende personlighed, er selvkørende med masser af god energi og at du trives bedst som teamspiller. Derudover er det vigtigt, at du har en interesse for at arbejde med TACKs metoder og for at anvende dem i mødet med kunderne.

Udover dine menneskelige egenskaber lægger vi vægt på følgende faglige kompetencer:

  • Du har kendskab til rollen som management-konsulent eller tilsvarende
  • Du er en stærk underviser og god til at formidle, facilitere og præsentere på flere niveauer
  • Du har en relevant erhvervserfaring inden for salg og/eller ledelse
  • Behersker dansk og engelsk på forretningsniveau i skrift og tale
  • En relevant uddannelse på minimum bachelor niveau


TACK international tilbyder:


Et spændende job med stor variation i arbejdsopgaverne, høj grad af frihed og let adgang til ansvar. Du vil hurtigt blive en del af eksisterende projekter i samarbejde med dygtige kolleger og få dine egne opgaver og kunder at varetage.

TACK tilbyder en aflønning, som er direkte koblet til din performance. Samtidig vil du opleve gode udviklingsmuligheder blandt dygtige og ambitiøse kolleger. TACK er en spændende arbejdsplads, hvor man har det sjovt, og alle har respekt for hinanden. En virksomhed der både lokalt, i Skandinavien og globalt har stor succes – og endnu større ambitioner.

Din base vil være enten på vores kontor i København eller Aarhus.

Udvikling og ambitioner med udgangspunkt i kundens behov


Som konsulent vil du i høj grad selv kunne styre din dagligdag. Arbejdsopgaverne vil afhænge af dine erfaringer, men vil typisk omfatte følgende:

  • Kunderådgivning på strategisk og taktisk niveau vedr. salg og ledelse
  • Undervisning i TACKs koncepter på vores åbne kurser og firmatilrettede uddannelser
  • Specialdesign af udviklingsforløb til kunderne
  • Organisationsanalyse


TACKs grundlæggende filosofi er, at alle vores handlinger tager udgangspunkt i kundernes behov.

Interesseret?


Lyder jobbet spændende for dig, vil vi bede dig om at sende en 1-2 minutters video præsentation af dig selv samt en kort motiveret ansøgning og et opdateret CV.

KLIK HER for at sende din ansøgning til os.

Virksomhedsbeskrivelse


TACK International er med afdelinger i over 60 lande en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for salg, ledelse, brug af telefon, service og personlig udvikling. TACK international har ansvaret for Skandinavien, er 100 pct. dansk ejet og i samme gruppe findes TMI - Time Manager International og Kursus.dk.

TACK International er en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for hovedområderne uddannelse og udvikling. Du finder her et af markedets bredeste uddannelsesprogrammer inden for salg, ledelse, service og personlig udvikling. TACK International leverer skræddersyede løsninger til virksomheder over hele verden og tager derfor udgangspunkt i den enkelte kundes aktuelle udfordringer og problemstillinger. Udover de firmatilpassede løsninger har kunderne også mulighed for at gøre brug af TACK Internationals åbne kursuspakke, som indeholder et af Danmarks største udvalg af åbne kurser inden for salg, ledelse og service.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved