Job hos TACK

TACK International er i rivende udvikling og søger derfor løbende nye medarbejdere.

Lige nu søger vi en bogholder og en studentermedhjælper tilknyttet vores afdeling i København samt seniorkonsulenter tilknyttet vores afdeling i Aarhus.

Du kan læse en uddybende beskrivelse af stillingerne herunder.

Bogholder

Har du relevant erfaring med regnskabsprocesser, måneds- og årsregnskaber og er du samtidig klar på at udfordre det eksisterende på en konstruktiv måde?

TACK International A/S, er et ledende konsulenthus inden for leder- og salgstræning, beliggende på Østerbro, centralt i København, og vi søger en erfaren bogholder, med potentiale til at ”vokse” sammen med TACK og bidrage til en ”Second to none” regnskabs og administrations funktion.

Ansvarsområder


 • Bogføring af finans-, debitor-, og kreditorbilag, afstemninger, hensættelser mv
 • Lønkørsel i Danløn
 • Indberetning af skat og moms
 • Materiale til revisor
 • Udarbejdelse af månedsafslutninger, løbende afstemninger samt forberedelse af årsafslutning
 • Diverse ad hoc opgaver indenfor økonomi, personaleadministration mm.
 • Deltagelse i udvikling af TACKs administrative processer og IT understøttelse af samme

Engageret ildsjæl og passioneret bogholder


Det forventes, at du har en regnskabsmæssig baggrund og selvstændigt kan håndtere et bogholderi hele vejen rundt, samt være med til at opbygge nye rutiner og processer. Du har en naturlig flair for IT og meget gerne erfaringer med Navision og Danløn, men ingen betingelse.
Som person, har du respekt for de personer du omgås, samtidig med, at du bidrager til en positiv dagligdag og et godt arbejdsmiljø. Du er vedholdende, handlekraftig og arbejder struktureret og detaljeret, med fokus på processen frem til målet. Vi værdsætter en frisk og gensidigt inspirerende samarbejdsform. Du er udadvendt og imødekommende og kan begå dig med dine nye, sociale kolleger Du går positivt til opgaverne og ser muligheder fremfor begrænsninger

Udviklingsorientret arbejdsplads


TACK International tilbyder et spændende og selvstændigt job, i en virksomhed, hvor du får en central rolle i virksomheden og får gode muligheder for, via din faglighed og personlighed, at få indflydelse på fremtiden. Vi har høje ambitioner, dels for kvaliteten af vores daglige arbejde dels for TACK som virksomhed. Du har derfor lyst til at indgå i et team af engagerede kolleger, som sætter en ære i, at yde den bedst mulige indsats.

Du tilbydes en lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer herunder pension og sundheds-forsikring.

Ansøgning og spørgsmål


Hvis du er interesseret i stillingen skal du sende din ansøgning og CV hurtigst muligt da vi løbende vurderer de indkomne ansøgninger og meget gerne vil ansætte dig hurtigt. Du fremsender ansøgning/CV til TACK, Økonomi- og Administrationschef Martin Ørbæk Nielsen på mail mon@tack.dk. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, kan du kontakte Martin på mail eller tlf.: +45 35 25 44 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Studentermedhjælper

Du har nu muligheden for, at blive en del af et imødekommende og professionelt team hos TACK International.

TACK International er en af verdens førende virksomheder inden for uddannelse og udvikling, og har afdelinger i +60 lande. Vi tilbyder et af markedets bredeste uddannelsesprogrammer inden for salg, ledelse, marketing, personlig udvikling samt service, indkøb & telefon, og har en glad og loyal kundebase.

Vi søger en studentermedhjælper som kan hjælpe os med div. foreliggende opgaver. Arbejdstiden er ca. 10 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder og for at arbejde ekstra i højsæsoner. Arbejdspladsen ligger på Østerbro, København.

Arbejdsopgaverne spænder bredt og inkluderer blandt andet:


 • Behandling af kursusevalueringer
 • Udsendelse af kundemateriale
 • Opdatering af database samt support til internt salg
 • Opdatering af hjemmeside
 • Servicering og forberedelse ifm. møder og kurser ’in house’

Vi forventer at du:

 • Arbejder selvstændigt og grundigt
 • Har gode IT kundskaber – herunder MS Office-pakken, og kendskab til Navision vil være en fordel
 • Kan holde mange bolde i luften og er fleksibel
 • Er systematisk, effektiv og struktureret
 • Er professionel og målrettet
 • Er serviceminded, positiv og imødekommende


Til gengæld tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed, hvor du har gode muligheder for personlig udvikling. Du vil blive mødt af søde kolleger med en positiv & humoristisk omgangstone. Og som om, at det ikke var nok, så er der ofte kage involveret.
Så hvad venter du på? Send fluks din ansøgning og CV til Maria Tetsche på: mat@tack.dk.

Opstart hurtigst muligt – ansøgningsfrist senest søndag d. 14, men gerne før, da vi planlægger at holde samtaler løbende.

Seniorkonsulenter

En vindende personlighed med solid undervisningserfaring


Vi forestiller os, at du kommer med en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau, og at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forretningsniveau. Derudover vil der blive lagt vægt på følgende faglige og personlige kompetencer:

 • Du har en stærk og relevant erhvervserfaring inden for salg og/eller ledelse
 • Du har en vindende personlighed og har let ved at omgås mennesker
 • Du har erfaring som management-konsulent og er en stærk underviser - god til formidle, facilitere og præsentere på flere niveauer
 • Du brænder for at arbejde med udvikling af mennesker og organisationer
 • Du har erfaring med og flair for rådgivende løsningssalg og ser generelt salg som en spændende opgave - du er en fremragende netværker
 • Du er ambitiøs på egne vegne, men vægter samtidig dét at arbejde i teams højt
 • Du er professionel og kvalitetsbevidst med en stærk forretningsforståelse
 • Du er robust og samtidig fleksibel og forandringsparat – og er indstillet på i perioder at arbejde hårdt

Virksomheden tilbyder:


En spændende dagligdag med meget stor frihed og let adgang til ansvar. Du vil derfor også hurtigt blive en del af eksisterende projekter og få dine egne opgaver.
Virksomheden tilbyder en attraktiv aflønning direkte koblet til din performance, gode udviklingsmuligheder blandt dygtige og ambitiøse kollegaer og en rigtig god arbejdsplads og kultur, hvor man har det sjovt, og alle har respekt for hinanden. En virksomhed der både lokalt, i Skandinavien og globalt har stor succes – og endnu større ambitioner.

Interesseret?


Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du sender til info(@)tack.dk.

Virksomhedsbeskrivelse


TACK International er med afdelinger i over 60 lande en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for salg, ledelse, brug af telefon, service og personlig udvikling. TACK international A/S har ansvaret for Skandinavien, er 100 pct. dansk ejet og i samme gruppe findes TMI - Time Manager International og Kursus.dk.

TACK International er en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for hovedområderne uddannelse og udvikling. Du finder her et af markedets bredeste uddannelsesprogrammer inden for salg, ledelse, service og personlig udvikling. TACK International leverer skræddersyede løsninger til virksomheder over hele verden og tager derfor udgangspunkt i den enkelte kundes aktuelle udfordringer og problemstillinger. Udover de firmatilpassede løsninger har kunderne også mulighed for at gøre brug af TACK Internationals åbne kursuspakke, som indeholder et af Danmarks største udvalg af åbne kurser inden for salg, ledelse og service.

Efterspørgslen på TACK Internationals stærke ydelser inden for udvikling af mennesker og organisationer er kraftigt stigende. Derfor søger vi nu en seniorkonsulent, der kan styrke virksomheden yderligere inden for virksomhedens to væsentligste kerneområder – salg og ledelse. Stillingerne er tilknyttet virksomhedens afdeling i Aarhus.

Udvikling og ambitioner med udgangspunkt i kundens behov


Som Seniorkonsulent hos TACK International kommer du til at arbejde med udvikling af mennesker på mange forskellige niveauer. Virksomheden har store ambitioner på vores kunders vegne, og vi er af den klare overbevisning, at det er det enkelte menneske, der gør forskellen uanset, om det handler om ledelse, salg eller service.

Som Seniorkonsulent vil du i høj grad selv kunne styre din dagligdag. Arbejdsopgaverne vil afhænge af erfaringer og niveau men vil typisk omfatte følgende:

 • Kunderådgivning og salg
 • Undervisning i TACK Internationals koncepter på vores åbne kurser og firmatilrettede uddannelser
 • Specialdesign af udviklingsforløb til kunderne
 • Organisationsanalyser
 • Facilitering af involverende processer
 • Undervisning på ECTS forløb

TACK Internationals grundlæggende filosofi gør, at alt hvad virksomheden laver, tager udgangspunkt i kundernes behov. Virksomhedens primære opgave er at sikre, at kunderne når deres målsætninger. Det giver mangeartede opgaver og dagligdage, der meget sjældent ligner hinanden.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved