Kick off

Kick offs og events bruges ofte som opstart til et nyt udviklingsforløb, når virksomheden eller afdelingen samles og ser frem mod nye mål og succeser. Kick offs kan dog også benyttes som en særskilt event, når en ny sæson skal skydes godt i gang eller som start på et nyt fremstød etc. Kick off skaber sammenhold, kampånd og giver motivation, så medarbejderne kan yde 100% fra første time. Kick off bliver tilpasset virksomhedens udviklingsforløb og særlige virksomhedskultur, så alle får en god oplevelse og føler sig klar.

Målgruppe

Virksomheder, teams eller afdelinger som ønsker at få en motiverende og inspirerende start på deres nye sæson eller et nyt uddannelsesforløb.

Udbytte

  • Styrket sammenhold og indbyrdes forståelse
  • Fornyet energi og motivation
  • Øget fokus og engagement til at indfri nye målsætninger
  • En sjov, fælles oplevelse, der vil skabe anderledes og bedre relationer i teamet

Det skræddersyede forløb


Under den indledende foranalyse vil vi sammen spore os ind på jeres forventninger og ønsker til det kommende forløb, og hvordan det skal skydes i gang. Mulighederne er mange og formålet vil være at sikre fællesskab om det forestående forløb og skabe tro og engagement, så indstillingen er optimal i forhold til at skulle igang med ny læring.

Firmatilpasset forløb? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved