Danmarks største kundeservicekonference er tilbage!

Kontaktcentret er kommet til byen igen og er et ideelt tilbud til dig, som arbejder professionelt med at skabe en effektiv og målrettet kundebetjening. Det er til dig, som gerne vil stå endnu stærkere over for jeres kunder og opnå endnu bedre resultater af jeres kundeservice!

Du møder på konferencen den internationale kundeserviceguru Micah Solomon fra USA, som holder et af sine bragende foredrag om, hvordan du opbygger kundeservice i stjerneklasse. Hør hans erfaringer fra succesfulde giganter som Apple, Computer og Ritz!

Din viden og kompetencer vil desuden blive sat på prøve på de helt nye og eftertragtede workshops, som konferencen nu tilbyder efter stærkt ønske fra sidste års deltagere! Du kan også få fornyet inspiration fra de mange danske cases og talere, som blandt andet tæller KMD, PFA, Telmore og Post Danmark mfl. Udnyt deres erfaringer, og få konkrete værktøjer til at skabe langsigtede kunderelationer, der giver resultater på bundlinien.

Konferencen er ganske enkelt uundværlig for dig, som sidder i rollen som teamleder, chef for en kundeserviceafdeling eller andre medarbejdere med ansvar for service, salg og kundepleje. Du får udvidet din viden og dine kompetencer inden for strategiimplementering, driftsoptimering og kundeloyalitet, og du bliver klædt på til at kunne træde ind i de eftertragtede rækker, der huser de førende og mest succesfulde virksomheder inden for kundeservice.

Kontaktcentret anno 2012 bliver skudt i gang d. 15. marts 2012 kl. 08.45 på Hotel Scandic Copenhagen og slutter med et brag d. 16. marts kl. 15.30.

Billetter kan købes løbende men husk, at hvis du bestiller allerede nu eller inden d. 9. januar 2012, får du op til 30 % i Early Bird Rabat – skriv til booking@mbce.dk allerede i dag, og udnyt din rabat!

Er du interesseret i at vide mere om Kontaktcentret og programmet for de enkelte dage, kan du klikke her. (Det er ikke længere muligt at tilmelde sig dette arrangement)

Vi glæder os til at se dig på konferencen!

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved