Coaching & mentoring

Individuel coaching og mentoring kan være et særdeles kraftfuldt værktøj, hvis du ønsker overblik, udvikling eller forandring i dit arbejdsliv og din hverdag. Individuel coaching og mentoring har fokus på at identificere mål og skabe resultater efter dine særlige behov og ønsker. Inden coaching/mentor-forløbet går i gang vil vi sørge for, at du bliver matchet med den rigtige coach, så vi er sikre på, at din jobfunktion, dine konkrete udfordringer og personlighed passer sammen med den coach, der skal hjælpe dig videre. Der er tale om praktisk orienteret coaching og mentoring, der tager udgangspunkt i din aktuelle situation – det sikrer, at du kan få helt konkret hjælp til at tackle netop de udfordringer, som du står overfor.

Vil du høre mere om, hvordan du kan drage nytte af Coaching & mentoring? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Afdæk kompetencer


Et coachingforløb er målrettet topledere, mellemledere og medarbejdere, som ønsker at udvikle deres personlige potentiale eller skabe større personlig trivsel ved hjælp af en-til-en coaching. Udgangspunktet er, at du selv rummer alle de nødvendige ressourcer, der skal til for at implementere succesfulde forandringer, udviklinger og resultater. Det handler om at identificere målet, planlægge retningen og afdække de kompetencer, der skal til for at eksekvere på en effektiv, kompetent og målrettet måde.

Coachingforløbets mål er, at du som fokusperson finder frem til pointer og løsninger i forhold til de udfordringer, du står over for. Du vil opleve, at selve sparringen med en ekstern person vil føre til, at du italesætter udfordringer på en ny måde, der igen vil lede til nye svar og hidtil skjulte ressourcer.

Nå dine mål


Alt efter dine behov kan coaching/mentoring-forløbet føre til udvikling af personlige spidskompetencer, forbedret evne til at tackle forandringer – både nu og i fremtiden – samt øget bevidsthed om dig selv og dine handlinger. Hvis du har behov for det, vil du undervejs få redskaber til udarbejdelse af en personlig handlingsplan, der kan give dig praktiske anvisninger til løsning af dagligdags udfordringer. Du vil samtidig få anvisninger, så du kan handle situationsbestemt, kreativt og ansvarlig – både i forhold til dig selv, din virksomhed, kollegaer, underordnede eller i forhold til dit privatliv.

Samlet set bliver du i stand til at sætte ord på og identificere lige præcis de områder, som du ønsker at udvikle og arbejde med, og du får en klar plan for, hvordan du skal nå dine mål. Individuel coaching og mentoring er løsningen for den, der ønsker redskaber, fornyet initativ og motivation til forandringer her og nu.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved