Det effektive team

De fleste medarbejdere på en arbejdsplads indgår i et team, men det er sjældent, at virksomheden særskilt fokuserer på, hvordan teamet samlet set kan blive mere effektivt. Det er ærgerligt, for et velsmurt team, kan næsten udføre mirakler på en arbejdsplads. I dette forløb fokuseres der på teamet, hvordan medlemmerne arbejder sammen, hvordan det udvikles, og hvordan teamet bliver effektivt og vinder – hver gang. Det spændende ved et team er, at det rummer langt flere ressourcer og kræfter end man skulle tro ved blot at lægge hver enkelt medarbejders egenskaber sammen. Det skyldes, at et team, der arbejder effektivt, forstærker hinanden ressourcer, så teamet får helt nye potentialer. Et effektivt team vil med det samme give et markant løft til arbejdspladsens performance.

Målgruppe

Nydannede eller eksisterende teams som ønsker at optimere deres arbejdsprocesser og styrke deres samlede effektivitet.

Udbytte

  • Optimering af teamets arbejdsprocesser
  • Effektivitetsværktøjer til f.eks. prioritering, planlægning og strukturering
  • Styrket indbyrdes forståelse og kommunikationsudvikling
  • Klart definerede indsatsområder og regelsæt til effektiv og vedvarende udvikling


Det skræddersyede forløb


Forløbet startes med foranalysen, hvor vi lærer jer og jeres verden bedre at kende. Det drejer sig om at stille skarpt fokus på hvor I står nu, og hvor I ønsker at nå hen. Her vil der bl.a. blive fokuseret på de områder som er relevante for jer inden for den Personlige Effektivitetsprofil – f.eks. målsætning, prioritering, planlægning, afbrydelser, møder, mail- og informationshåndtering, etc.

Når vi kender jeres målsætninger, jeres udfordringer og ved hvilke arbejdsprocesser der skal optimeres, vil vi være klar til at skabe et klart program for vejen til jeres mål. Undervejs i forløbet vil I arbejde med præcis de værktøjer og tilegne jer den viden, der er nødvendige for jer. Herigennem vil I skabe det optimale udgangspunkt for at sikre implementeringen i jeres hverdag og fortsætte jeres udvikling fremadrettet.

Firmatilpasset forløb? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved