TACK Learning Point & TACK Tips

Når virksomhedens ansatte indgår i et længerevarende uddannelsesforløb er det optimalt for udbyttet, hvis medarbejderne har et samlingspunkt, hvor de kan få overblik, gense læringsforløb, læse konklusioner og teste sig selv i forhold til forløbet eller løbende få inspiration og tips ind på SMS.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Samling og opsamling


TACK Learning Point er en overskuelig og personlig online læringsportal, der virker som guide, sparringspartner og opsamlingsplatform undervejs i uddannelsesforløbet. TACK Learning Point er derfor et tilbud om blended learning, hvor fysisk og digital læring går hånd i hånd, og til sammen sikrer, at alle medarbejdere kan få det maksimale ud af uddannelsesforløbet.

Med TACK Learning Point er undervisningen tilgængelig 24/7, og dele af undervisningen vil blive kondenseret i små effektive videoklip, der samler op på læringen og understreger pointerne. Det er en underholdende og anderledes uddannelsesløsning, der beviseligt øger motivation for træning blandt medarbejdere.


Det store overblik


TACK Learning Point vil typisk også indeholde en række tests, der på en aktiv og simpel måde hjælper kursisterne med at repetere kursusindholdet og sikrer, at den enkelte medarbejder får fuld udbytte af forløbet. Testen vil samtidig garantere ledelsen, at implementeringen af uddannelsesforløbet får de mest gunstige forhold.

TACK Learning Point giver blandt andet mulighed for:
  • Uddannelsesplan
  • Kursusmateriale
  • Træningsvideoer
  • Tests
  • Repetition
  • Handlingsplan
  • Andet materiale, øvelser eller lign., som er relevant for virksomheden


TACK Tips (SMS) - inspiration til mere


Der er meget at huske på, når man er i gang med et uddannelsesforløb – eller netop har afsluttet det. TACK tilbyder i den forbindelse en praktisk service, hvor kursusdeltagerne med jævne mellemrum får tilsendt en personlig SMS med gode pointer, huskeregler og praktiske tip i forbindelse med den nye viden fra uddannelsesforløbet. Beskederne er designet, så de ikke virker generende, men tværtimod inspirer og motiverer medarbejderen til at huske og efterleve træningen. SMSerne standser automatisk efter en bestemt periode, men medarbejderen kan også til enhver tid afmelde sig systemet.


Beskederne har dog beviselig effekt på deltagernes engagement og viden om uddannelsesforløbet. TACK Tips er med til at sikre et fortsat fokus på de områder man ønsker at udvikle og er dermed med til at sikre effekten af det forløb man er i gang med.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved