High Performance Teamet

Et velfungerende High Performance Team kan næsten udføre mirakler i virksomheden. Hver enkelt medarbejder ved, hvad den anden gør, og sammen udnytter og fremhæver de hinandens fulde potentialer. Et af de bedste eksempler på High Performance Teams ses i cykelsporten, hvor hver enkelt rytter driver resten af teamet frem i en præcis koreograferet rytme, der får holdet til at skyde frem over asfalten som en kraftfuld og hyper effektiv enhed. I dette uddannelsesforløb lærer teamet at fungere optimalt. Teamet lærer, hvordan der skabes endnu bedre fremdrift, og hvordan energidrænere og konflikter minimeres. Et High Performance Team skiller sig ud, og dets resultater kan følges på virksomhedens bundlinje.

Målgruppe

Udviklingsforløbet henvender sig til afdelinger og teams, som ønsker at skabe et optimale rammer og forudsætninger for at øge deres performance på det/de områder som er afgørende for jeres succes.

Udbytte

  • Bliv opdateret på den nyeste forskning på området
  • Skab sammenhæng mellem virksomhedens strategi og overordnede mål og jeres daglige arbejde
  • Lær, hvad I kan gøre for at skabe endnu bedre fremdrift og minimere konflikter og energidrænere i teamet
  • Styrk jeres evner til at give løbende feedback og at skabe en feedback-kultur, som dagligt styrker teamet
  • Skab sammenhæng mellem de daglige indsatser og forretningsstrategien, så I når de vigtigste resultater
  • Arbejd målrettet med at balancere de individuelle styrker og teamets overordnede mål og jeres indsatser

Det skræddersyede forløb


Udviklingsforløbet startes med foranalysen, hvor vi lærer jeres team og jeres performancekultur at kende, og får indblik i hvor I står og hvor I ønsker at nå hen. Her vil der bl.a. blive fokuseret på de områder som er relevante for jer inden for samarbejde på tværs af forskelligheder, målrettet balancering af individueller styrker og teamets overordnede mål, strategisk forståelse og alignment, opgave- og feedbackkultur, 360° Performance, etc.

På baggrund heraf vil vi designe et program for hvordan kan vi i fællesskab kan hæve jeres performance til de ønskede højder.


Firmatilpasset forløb? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved