Klimamåling

Et godt arbejdsklima er essentielt for virksomhedens resultater. Men desværre er det ind imellem sådan, at ledelsens forestilling om trivslen i organisationen ikke harmonerer med den virkelighed som medarbejderne oplever. En arbejdsklimamåling sikrer en objektiv og sammenlignelig opgørelse over den faktiske trivsel i organisationen.

Resultatet vil vise en analyse af det eksisterende arbejdsklima med output af, hvor der skal sættes ind for at sikre en mere harmonisk arbejdsplads.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Udgangspunkt til dialog


Undersøgelsen bruges som udgangspunkt til dialog omkring, hvor og hvordan ledelsen skal fokusere strategisk set for at forbedre arbejdsklimaet. Både ledelses og medarbejdernes input bruges som udgangspunkter for at komme videre. Det er en handlingsorienteret tilgang, og udbyttet sikrer, at alle i organisationen styrer efter de samme mål på samme måde. Resultatet kan anvendes af medarbejderne såvel som den ledergruppen til forbedringer af det daglige arbejde. Ledelsen kan ligeledes bruge resultatet som udgangspunkt for kvalificering af både egne og medarbejdernes udviklingspunkter.

Standardiseret måling


Der er tale om gennemtestede målinger af arbejdsklima, der taget udgangspunkt i internationale standarder. Målingerne præsenteres på en overskuelig måde, så virksomheden nemt kan få overblik over resultat. Målingen kan bruges som benchmark og kan danne udgangspunkt for en senere efter-måling. Dette vil anskueliggøre om evt. tiltag har forbedret arbejdsmiljøet i virksomheden. Arbejdsklimamålingen baseres på en række standardspørgsmål og målpunkter inden for arbejdsklima.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved