Lederteamet

I lederteamet træffes virksomhedens afgørende beslutninger, og det er herfra medarbejdernes motivation, energi og målsætninger skal skabes og sendes videre. Dette forløb handler om at zoome ind på lederteamet og slibe kompetencerne, så teamet fungerer optimalt. Det sker igennem en styrket indbyrdes forståelse og kommunikationsudvikling, og det sker igennem nye og moderne redskaber til målrettet delegering og motivering af hinanden såvel som af medarbejderne. Kurset fokuserer på fælles målsætninger og opbygning af handlingsplaner til at nå ethvert mål. Samtidig lærer lederteamet om medarbejderudvikling, og om hvordan medarbejderne gøres parat til omstillinger i organisationen. Et velfungerende og enigt lederteam med de rette medarbejderkompetencer vil gøre en markant forskel for hele virksomheden.

Målgruppe

Nydannede eller eksisterende ledergrupper som ønsker at optimere deres arbejdsprocesser og blive endnu bedre at motivere, lede og udvikle deres medarbejdere og virksomhed.

Udbytte

  • Optimering af lederteamets arbejdsprocesser
  • Fastlæggelse af jeres fællesmålsætninger, og handlingsplan for at nå jeres mål
  • Redskaber til målrettet delegering og motivering
  • Styrket indbyrdes forståelse og kommunikationsudvikling
  • Sådan bliver skaber I omstillingsparathed i virksomheden og blandt jeres medarbejdere
  • Positiv konflikthåndtering, se muligheder frem for håndknuder

Det skræddersyede forløb


Forløbet startes med vi lærer jer og jeres verden bedre at kende gennem den indledende foranalyse. Her vil vi fokusere på hvor I står nu, og hvor I ønsker at nå hen som ledergruppe – og hvor I ønsker at udvikle jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Derfra vil vi kigge nærmere på jeres aktuelle udfordringer, både internt i ledergruppen, i et bredere virksomhedsperspektiv, og eventuelt i forhold til en større eller mindre del af jeres medarbejdere, som kræver særligt fokus. Derfra vil vi sammensætte et program for hvordan I kan formidle, iværksætte og implementere den ønskede udvikling.

Firmatilpasset forløb? Ring på 70101201

© 2016 TACK International. All rights reserved