Performance coaching

Gennemslagskraft, energi og selvsikker udstråling er blandt de vigtigste egenskaber, hvis du vil gøre indtryk på dine omgivelser på en positiv og overbevisende måde. Individuel performancecoaching kan bruges af dig, der generelt ønsker mere gennemslagskraft i hverdagen. Men den er også skabt til dig, der ønsker coaching og brugbare input til en helt speciel performance – for eksempel en stor og vigtig præsentation for virksomhedens ansatte, direktion eller ledelse.

Vil du høre mere om, hvordan du kan drage nytte af Performance coaching? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Praktisk orienteret coaching


Der er tale om praktisk orienteret coaching, der tager udgangspunkt i bestemte situationer i din konkrete hverdag eller i et helt bestemt oplæg, som du skal holde. Din coach gennemgår din fremtoning og performance, og du vil blive udfordret på din præsentation. Du vil opleve, at selve sparringen kan føre til nye tilgange til din performance, og samtalen kan også afdække hidtil skjulte ressourcer i din måde at kommunikere på. I forhold til en særlig præsentation eller performance vil coachen også beskæftige sig med forståeligheden af dine budskaber og evt. helt konkrete præsentations-slides og teknikker. Det er op til dig at bestemme, hvor detaljeret sessionen skal være.

Performance coaching vil give dig selvsikkerhed og gennemslagskraft, og coachingen vil sørge for, at du ”når du over rampen”, så dine tilhører lytter efter og bliver overbevist af din præsentation og dine argumenter.

Stor personlig udvikling


At udvikle sin egen performance og sin måde at kommunikere med omverdenen på, er en praktisk og mental proces, der kan skabe forbløffende resultater i løbet af kort tid. Med performance coaching vil du opnå følgende:

  • Du vil blive bedre til at tænke kreativt under pres.
  • Du vil udvikle din stemme og dit kropssprog.
  • Du vil få større selvsikkerhed.
  • Du vil blive mere tydelig i dine budskaber.
  • Du vil opnå stor personlig udvikling.
  • Du vil få en større viden om din egen måde at agere - og reagere på.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved