Vokal workshop

Stemmen har enorm betydning for, hvordan et budskab bliver opfattet. En skinger og skærende stemme bliver måske nok hørt, men til gengæld kan man risikere, at budskabet opfattes negativt. På samme måde kan en lav stemme uden variation betyde tab af autoritet. Man siger ligefrem, at en sikker og nuanceret stemme kan vinde et præsidentvalg, og det er ikke helt forkert. Med vokal workshop får man værktøjer til at styre sin stemme, så man får langt mere gennemslagskraft - både i større forsamlinger eller face-to-face.

Vil du høre mere om, hvordan I kan gøre brug af dette i din virksomhed? Klik her for at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Forstå din stemme


Under Vokal workshop får du en teoretisk basis for at forstå stemmens funktioner. Den teoretiske indgang vil danne baggrund for en individuel analyse af din egen stemme, dens styrker, svagheder og potentialer. Dernæst vil forskellige øvelser med udgangspunkt i stemmens fysiologi udforske din stemmes mange muligheder og virkelige kapacitet. Du vil blive overrasket over, hvordan klangen i din stemme kan ændres, og hvordan det kan føre til langt mere styrke.

Til sidst vil du få en samlet værktøjskasse med redskaber, der betyder, at du kan opnå langt mere gennemslagskraft – alene ved tonen i din stemme. Det handler blandt andet om at få en klar fornemmelse af retoriske virkemidler, men også om at holde en sikker varieret stemmeføring og en tillidsvækkende vokal tone, der skaber øjeblikkelig autoritet og troværdighed.

Udnyt din klang


Du vil lære at kontrollere din stemmes ”volumenknap”, og du vil lære, hvordan din stemmes lyd kan varieres i en samtale eller i en præsentation, så budskabet når bedre frem til tilhørerne.

Vokal workshop og bedre kendskab til din stemmes virkemilder vil med det samme føre til bedre formidling – både i store forsamlinger, men også ansigt-til-ansigt med dine medarbejdere. Det vil i sidste ende smitte af på din gennemslagskraft og dermed også opfattelsen af dig og dine budskaber i organisationen.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved