Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

Præsentationsteknik

Sikker formidling med et kursus i præsentationsteknik

Der stilles i dag store krav til præsentationsteknik. Et moderne publikum er utålmodigt og er vant til at blive underholdt. En formidler skal derfor trænge igennem og skabe opmærksomhed på et øjeblik og samtidig bevise, at man kan inspirere og berige – ofte ligefrem overbevise. Alle kan dog lære teknikkerne, der skaber gennemslagskraft, og en sikker indsats smitter på et øjeblik. På TACKs kursus i præsentationsteknik får du redskaberne til at skabe overbevisende og selvsikre præsentationer, som vil øge din troværdighed, og få dine ord vil veje tungere hos dine tilhørere.

3 dage
As low as Kr. 15.950
02.09.24 - 04.09.24
Aarhus
Ledige pladser
18.11.24 - 20.11.24
Værløse
Ledige pladser

Personlig udvikling til flere i din virksomhed?

Er I flere i din virksomhed, der står med samme udviklingsbehov, kan det betale sig, at få et kursus eller en uddannelse skræddersyet til jer. Ring til
os på tlf. 70101201 eller kontakt os her for at høre mere om jeres muligheder.

Målgruppe

Hvem deltager typisk på et kursus i præsentationsteknik?

Alle, der lejlighedsvis skal præsentere ideer, projekter eller produkter/ydelser til en forsamling. Kurset henvender sig både til den erfarne og uerfarne taler, og de lærte teknikker kan både anvendes til store og små forsamlinger. Typiske deltagere er sælgere, salgsledere, sekretærer, indkøbschefer, produktchefer, ledere, konsulenter og alle andre, der ønsker at styrke deres personlige gennemslagskraft, når de skal tale for en forsamling. Kurset i præsentationsteknik vedrører dermed alle mennesker, der tjener i en funktion, hvor de skal præstere verbalt. Hvis du kun har én enkelt mulighed for at lykkedes med at trænge igennem med dit budskab, eller konsekvenserne, af at man fejler, er for store, så kan det kun gå for langsomt med at tilmelde sig kurset i præsentationsteknik.

Dit udbytte

Du bliver i stand til at forberede, strukturere og præsentere et emne eller en sag med overbevisning og derved få en forsamling til at lytte til dit budskab. Du vil opleve, at din personlige gennemslagskraft foran en gruppe mennesker vil blive styrket, og du vil få nogle gode, praktiske værktøjer og metoder, som kan benyttes med det samme. Herudover giver kurset i præsentationsteknik dig en selvsikkerhed, som du kan gå ud og udnytte til at igangsætte førnævnte positive spiral.

 

Virksomhedens udbytte

 Virksomheden får en medarbejder, der:

 • Kan fange og inspirere enhver forsamling med sine budskaber
 • Skaber værdi gennem virkningsfuld og troværdig kommunikation
 • Har en sikkerhed og et smittende overblik i forhold til sin præsentation

Vil du have hele beskrivelsen i din indbakke?

Indhold

Herunder kan du læse mere om kursets indhold og dermed, hvilke værktøjer og kompetencer du vil tilegne dig gennem kurset.


Forberedelse af en præsentation

 • Lav din egen personlige tjekliste
 • Praktiske forhold i lokalet
 • Målgruppe og motivation

Find roen og overblikket gennem grundig forberedelse

Kreativitet

 • Kunsten at være kreativ
 • Skab variation, og få opmærksomhed
 • Værdien af Mindmapping

Vis overskud, og hav modet til at skabe variation og improvisation

Motivation af dine tilhørere

 • Lær at tale med du-appel
 • Aktivér dine tilhørere
 • Spørgeteknikker

Forstå og ram tilhørernes behov – så hører de efter


Disposition

 • Opbygningen af præsentationen – fra indledning til afslutning
 • Kom godt fra start, og få en sikker landing
 • Nøglekort – vejen til overblik og håndtering af afbrydelser

Udvis overblik, så du fremstår overbevisende, kompetent og selvsikker

Visuelle virkemidler

 • Brugen af tavler, PowerPoint, flipchart mv.
 • Skriv pænt og overskueligt
 • Brug dig selv som visuelt virkemiddel

Udnyt de visuelle virkemidler til at styrke tilhørernes indlæring

Kropssprog, stemme og øjenkontakt

 • Lær at bruge det grundlæggende kropssprog
 • Stemmens mange muligheder
 • Fasthold øjenkontakten – også under pres.

Bliv bevidst om dit kropssprog og din stemme, så du lærer, hvad du kan forbedre


Din personlige handlingsplan

Sæt mål for din udvikling, og skab tiden til at indfri dem

Form

Kurset i præsentationsteknik afholdes som eksternatkursus over 3 dage. Der undervises på følgende tidspunkter:

1. dag kl. 09:00 - kl. 16:30
2. dag kl. 09:00 - kl. 16:30
3. dag kl. 09:00 - kl. 15:00

Alle priser er ekskl. moms.

Metode

Du vil som deltager hele tiden være aktiv på kurset i præsentationsteknik. Bortset fra korte indlæg fra instruktøren, vil deltagerne hele tiden være ”på” - enten som den der præsenterer eller som aktivt lyttende tilskuer, der efterfølgende giver feedback. Alle øvelserne optages, så deltagerne efterfølgende kan se deres præstationer. Deltagerne får personlig feedback om styrker og svagheder, samt gode råd til den fortsatte personlige udvikling med henblik på at gøre alle deltagere så stærke som overhovedet muligt i præsentationsteknik. TACKs kurser kræver aktiv meddeltagelse fra alle involverede parter, så mød op med en åben indstilling, og hold dig ikke tilbage. Vores mål er at skubbe deltagernes grænser og formåen for at forbedre kompetencer og i sidste ende deltagernes resultater.

 

Praktisk info

Kurset afholdes på Sjælland, nord for København i Værløse samt i Jylland i Aarhus. 

Værløse
KolleKolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse

Aarhus
Hotel & Konferencecenter HORISONT
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Læs mere om vilkårene ved tilmelding til de åbne kurser

Har du brug for hjælp til dit kursusvalg?

Vi sidder klar til at rådgive dig på tlf. 70 10 12 01

Denne uddannelse kunne også være for dig

Når du booker en uddannelse, som består af 4 kurser, sparer du 15% på den samlede pris. Har du brug for vejledning til at vælge den rette uddannelse, så sidder vi klar til at tale med dig på tlf. 70101201.

Det siger andre kursister om kurset

Relaterede kurser

Hvorfor tage på kursus i præsentationsteknik?


Der er et væld af gode grunde til at tage på kursus i præsentationsteknik, og i det følgende vil vi lægge vægt på 2 faktorer: Dels vil kurser i præsentationsteknik lade dig både give og få bedre oplevelser, og dels vil du gøre både dig selv og andre en tjeneste ved at blive bedre på dette område.

Forstår du at anvende hensigtsmæssig præsentationsteknik, vil du være mere behagelig at lytte til, og du vil herved give dit publikum en bedre oplevelse. I forlængelse heraf vil du i kraft af en mere positiv modtagelse af din præsentation selv få en bedre oplevelse ud af det, hvilket vil gøre dig endnu mere sikker og komfortabel i din næste præsentation. Med en habil præsentationsteknik vil du således kunne blive mere selvsikker og troværdig i din præsentation, samtidig med at du øger din egen såvel som dine tilhøreres motivation: Din egen motivation til at holde flere engagerede præsentationer og tilhøreres motivation til at lytte efter, hvad du har sagt sige. Med et kursus i præsentationsteknik vil du således kunne sætte gang i en positiv, selvforstærkende tendens, hvor du bliver mere sikker i din teknik og herigennem leverer bedre præsentationer, som endvidere gør dig endnu mere selvsikker, hvilket lader dig holde endnu bedre præsentationer.

En anden god grund til at vælge at bruge tid på at skærpe sin præsentationsteknik er, at du gør både dig selv og andre en tjeneste. De fleste mennesker ønsker rent faktisk at høre på gode fortællere. De vil gerne have fortalt gode historier på en engagerende måde, og de vil ligeledes gerne have forklaret komplekse emner på en overskuelig og grundig måde. For at være sikker på at kunne leve op til det i din præsentation er du nødt til at have kendskab til de fundamentale principper og mekanismer, der gør sig gældende i præsentationssammenhænge, og de metoder du med fordel kan anvende til at tæmme disse kræfter og skabe det bedst mulige resultat. Denne viden tilegner du dig på bedste og nemmeste vis ved hjælp af kurser i præsentationsteknik.

Hvem kan have gavn af et kursus i præsentationsteknik?

Præsentationsteknik finder bred anvendelse i den professionelle verden i dag, og i kraft af sin natur som et kommunikativt, men samtidig også salgspræget, emne vil langt de fleste mennesker have gavn af at udbygge deres præsentationskompetencer. Så snart ens job indbefatter et kommunikativt element, vil det være relevant at se nærmere på sin præsentationsteknik og tage stilling til, hvorvidt det vil være gavnligt at fokusere på og styrke dén del af sine færdigheder. Herudover vil det i tilfælde, hvor dit job består i at skulle præstere verbalt inden for en afgrænset mængde tid, være særligt fordelagtigt at studere præsentationsteknik indgående for herved at kunne foretage de nødvendige ændringer til din egen måde at præsentere materiale på, hvilket kan lede til bedre engagement, motivering og overbevisning af dine tilhørere.

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.