Målrettede og fleksible Ledelsesuddannelser

Uddannelse skal ses som en kontinuerlig proces, som skal bistå din udvikling gennem hele livet. Det skal give dig ledelsesredskaberne til at opnå dine mål og give dig mod til at sætte nye.

Hos TACK har du mulighed for at deltage i flere forskellige ledelsesuddannelser, som sikrer dig en målrettet udviklingsproces. Alle ledelsesuddannelserne består af fire forskellige moduler, som kan justeres efter dine behov. Ofte skal uddannelse koordineres med andre arbejdsopgaver, og vi ved, at fleksibilitet er afgørnede, når det hele skal passe sammen. Derfor giver disse ledelsesuddannelsesforløb dig mulighed for selv at planlægge, hvornår du vil deltage på de forskellige moduler. Gennem hele uddannelsesforløbet vil du arbejde med konkrete og personlige problemstillinger, hvilket gør læringsprocessen yderst relevant og håndgribelig.

Hvorfor vælge et uddannelsesforløb i Ledelse?

Tager du et uddannelsesforløb inden for ledelse, vil du være klædt på til at modgå de mange forskellige udfordringer, du som leder udsættes for. Lige meget hvilket erfaringsniveau du befinder dig på, kan vi hjælpe dig videre i din udvikling som leder.

For at booke et forløb - klik på det ønskede forløb herunder, vælg datoer og indtast dine oplysninger. Husk at du også selv kan sammensætte et forløb, der passer til dig - også hvis du vil kombinere flere emner, som salg, ledelse og personlig udvikling. Du klikker bare her og går til siden, hvor du kan sammensætte dit eget forløb og booke dig ind derfra.

Når du bestiller et samlet uddannelsesforløb med fire moduler (kurser), får du 20% rabat på den samlede pris.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Kurserne afholdes på Sjælland i Værløse og København samt i Jylland i Aarhus.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvordan dit forløb kan se ud.
Den nye leder
Samlet pris for forløb: 62.450,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 49.960,-


Den nye salgsleder

Samlet pris for forløb: 65.900,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 52.720,-


Den erfarne leder
Samlet pris for forløb: 72.000,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 57.600,-


Den erfarne salgsleder
Samlet pris for forløb: 61.900,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 49.520,-


Den strategiske leder

Samlet pris for forløb: 71.450,-
Samlet pris for forløb inkl. rabat: 57.160,-

Uddannelsesforløb

Klik på overskriften på de enkelte forløb for at læse mere, gå til bestilling og valg af kursusdatoer.

Skræddersy dit eget forløb

Her kan du sammensætte dit eget uddannelsesforløb ud fra dine specifikke udviklingsbehov. Klik her for at se dine muligheder.

Læs mere
© 2016 TACK International. All rights reserved