Sekretær uddannelser

Sekretærer og assistenter er uundværlige nøglepersoner i enhver velfungerende organisation. Som sekretær eller assistent er du placeret midt i orkanens øje og du oplever måske ofte, at hastesager og opgaver med uklare beskrivelser lander på dit bord. Her kræver det både overblik, overskud og gennemslagskraft at navigere effektivt.

Nedenfor kan du se, hvilke uddannelsesmuligheder der er for dig, hvad end du er sekretær, assistent eller koordinator.

Kurser & uddannelser til sekretærer/assistenter


Der er masser af muligheder, når du som sekretær eller assistent ønsker at udvide din værktøjskasse. Herunder kan du se et udvalg af de kurser og uddannelser, der er særligt populære for sekretærer og assistenter. Er du i tvivl om, hvad der er det rette for dig, så sidder vi klar til at vejlede dig på tlf. 70101201.
Koordinatoruddannelsen

Mange sekretærer og assistenter har en koordinerende rolle, hvor evnen til at holde overblik, prioritere og kommunikere er helt central. Koordinatoruddannelsen er en uddannelse for sekretærer og assistenter, blandt andre, som giver dig indsigt i relevant teori på området og et væld af praktiske redskaber, som du straks kan tage i brug i din hverdag.

Uddannelsen forløber over 3 x 2 dage og afholdes i Værløse og i Aarhus.

Læs mere om uddannelsen her

Koordinatoruddannelsen - sekretærkurser - TACK

NLP – Effektiv kommunikation

Som sekretær og assistent har du berøring med mange forskellige typer af mennesker i din dagligdag. Det er derfor afgørende, at du formår at aflæse de mennesker du er i dialog med og kan kommunikere klart og serviceminded til alle.

På kurserne NLP – Effektiv kommunikation lærer du at målrette din kommunikation, så dine budskaber får den ønskede mening for den person du står overfor. Med redskaberne fra NLP kan du øge din gennemslagskraft som sekretær/assistent, mindske risikoen konflikter og få flere målsætninger ført igennem.

Læs om NLP 1 – Effektiv kommunikation her.

NLP Effektiv kommunikation - Sekretærkurser - TACK

Personlig effektivitet

Er du på udkig efter et sekretærkursus, som kan give dig mere overskud i hverdagen, så er kurset Personlig effektivitet for dig. Kurset er perfekt til personer i sekretær- og assistentrollen, da man i disse stillinger ofte oplever at skulle have mange bolde i luften på samme tid.

På kurset Personlig effektivitet får du klarlagt din personlige effektivitetsprofil, som hjælper dig med at identificere dine udviklingsområder. Derudover får du masser af konkrete redskaber til prioritering, planlægning, håndtering af afbrydelser og meget andet.

Læs mere om kurset Personlig effektivitet her
Personlig effektivitet - sekretærkurser - TACK

Har du brug for vejledning i forbindelse med din kompetenceudvikling er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 10 12 01.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved