Strategiudvikling

Strategiudvikling henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker et tydeligt fælles billede i organisationen af hvor virksomheden står, og hvilke fremtidige historier, der kan og bør skrives om virksomheden.

Kontakt os på telefonnummer 70101201 for at forespørge eller høre mere om jeres muligheder for et kursus i strategiudvikling.
Hvem henvender kurset sig til?

Mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker et tydeligt fælles billede i organisationen af hvor virksomheden står, og hvilke fremtidige historier, der kan og bør skrives om virksomheden


Forløbet tilrettelægges altid med udgangspunkt i din virksomheds aktuelle behov.
Indhold

Indhold og form er afhængig af situationen men vil altid som minimum involvere:

  • Interview og rådslagning med centrale aktører og interessenter i og omkring virksomheden.
  • Workshop med udarbejdelse af konkrete handlingsplaner for og af de involverede.

Forløbet begyndes med en uformel telefonsamtale og evt. videre herfra et opstartsmøde hvor de ønskede resultater af strategiudviklingen tydeliggøres.

Udbytte

Strategiudvikling giver bla. mulighed for:

  • Etablering af helt nye markeder, ved at positionere virksomheden til markeder hvor den kan være dominerende
  • Skabe en fælles og tydelig historie bland de ansatte om, hvad der er virksomhedens kerneidentitet og virksomhedens fremtidige formål, og i denne fælles proces frigøre mere motivation og energi i virksomheden

Uanset perspektivet på strategiudviklingen vil udbyttet af forløbet altid have form af en række konkrete, praktiske planer; hvem gør hvad hvornår.

Om TACK

TACK har i mere end 40 år udbudt kurser, uddannelsesforløb og foredrag på det danske marked. Virksomheden blev skabt i England i 1948 af brødrene Tack, der havde stor succes med deres salgsfremmende træning af personalet på deres egen ventilationsfabrik.

TACKs filosofi er nemlig den, at de mennesker, som er med til at skabe en virksomhed også samtidig er virksomhedens vigtigste ressource. Vi hjælper derfor mennesker til personlig succes og fremgang og sikrer på den måde, at både de og virksomheden samlet set når det/de ønskede mål.

Bestil kursus

Bestilling af TACK’s åbne kurser og uddannelsesforløb


Kontakt

Os på +45 70 10 12 01


Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration


Bestil materiale

Her kan du bestille inspirationsmateriale


© 2016 TACK International. All rights reserved