Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

TACK Salgscoachuddannelse

Kunsten at coache i salg

Salgscoaching drejer sig om at opnå resultater igennem og sammen med andre. En god salgscoach bør derfor være i stand til at anvende sin indsigt i salgsprocessen, og også forstå, hvordan han/hun udnytter sit eget såvel som sælgernes fulde potentiale. Det drejer sig om at vise vejen for sælgerteamet og at forstå, hvornår de skal støttes, og hvornår de skal have plads til at udfolde deres eget potentiale. Den rette vej findes gennem evnen til at mestre salgets faser og navigere mellem disciplinerne træning, mentoring, sparring og coaching. Med de rette redskaber og den rette viden er målet at udvikle egne salgs- og lederegenskaber og herigennem blive i stand til at coache sælgerteamet, så de også vil opleve et markant løft af deres kompetencer.

3 x 2 dage
As low as Kr. 33.500
29.02.24 - 01.03.24
02.05.24 - 03.05.24
06.06.24 - 07.06.24
Værløse
Ledige pladser

Salgsuddannelse til virksomheden?

Er I flere i din virksomhed, der står med samme udviklingsbehov, kan det betale sig, at få et kursus eller en uddannelse skræddersyet til jer. Ring til
os på tlf. 70101201 eller kontakt os her for at høre mere om jeres muligheder.

Målgruppe

Salgscoachuddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med salg og enten har et formelt lederansvar eller har en støttende rolle i forhold til sælgernes udvikling. Ønsker du at udvikle dine personlige salgs- og lederkompetencer og herigennem blive i stand til at præge udviklingen af virksomhedens øvrige sælgere, så er denne uddannelse for dig.

Dit udbytte

Formålet med TACK Salgs Coach uddannelse er at uddanne coaches i salg på højt niveau. Deltagerne vil efter forløbet være kompetente salgscoaches og kunne løfte kollegaer, medarbejdere og andre i deres salg. Derudover vil det gøre den enkelte i stand til at flytte resultatet af eget salg væsentligt. 

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en medarbejder, der:

 • Er i stand til at optimere den enkelte sælgers færdigheder
 • Har fokus på fastholdelse og udvikling af sælgerne
 • Skaber øget salg gennem målrettet coaching af sine medarbejdere

Vil du have hele beskrivelsen i din indbakke?

Indhold

Herunder kan du læse mere om uddannelsens indhold og dermed, hvilke værktøjer og kompetencer du vil tilegne dig gennem Salgscoachuddannelsen.


Din rolle som salgscoach

 • Mentoring
 • Instruktion
 • Sparring
 • Træning
 • Salgscoaching

Forstå, hvornår du skal indtage hvilken rolle

Salgscoach-modellen

 • De seks faser i salgscoaching
 • Sådan udvikler du dine sælgere
 • Motiverende og realistisk målsætning
 • Fastholdelse og opfølgning i hverdagen
 • Den tillidsskabende dialog

Værktøjer, som kan implementeres direkte i din dagligdag

Adfærdsforståelse

 • Forstå din og dine sælgeres adfærdsprofiler
 • Find det uudnyttede potentiale i dine sælgere
 • Sådan coaches de forskellige arketyper

Lær at bruge adfærdsforståelse i din salgscoaching


Overbevisninger

 • Hæmmende overbevisninger
 • Lær at tackle sælgerens egne begrænsninger
 • Støttende overbevisninger og nye mål

Udskift de hæmmende overbevisninger med en positiv og konstruktiv tilgang til hverdagens udfordringer

Gruppecoaching

 • Goal-grid (et måtsætningsværktøj) og målrettede fællesindsatser
 • Den gode facilitering og den effektfulde gruppecoaching
 • Sådan skabes medansvar, ændret adfærd og motivation i teamet

Sådan coacher og udvikler du på afdelingsmøder m.m.

Din udvikling som salgscoach

 • Din udvikling og personlige mål
 • Feedback og udviklingskultur i organisationen
 • Inspirér og styrk dine medarbejdere gennem din egen udvikling

Forstå din rolle som salgscoach, og få mennesker til at lykkes

Form

Uddannelsen afholdes som eksternatforløb fordelt over 3 moduler á 2 dage. Der undervises på følgende tidspunkter:

Modul 1, 2 & 3:
1. dag kl. 09.00 – kl. 16.30
2. dag kl. 09.00 – kl. 16.30

 

Alle priser er ekskl. moms.

Metode

Coaching er en færdighed der kun kan læres gennem praktisk erfaring, hvorfor der på modulerne veksles mellem forelæsninger, øvelser samt efterfølgende dialog om erfaringer og oplevelser med at coache hinanden. Mellem de enkelte moduler skal deltagerne løse mindre coachopgaver, og deltagerne vil indbyrdes fungere som sparringspartner og coaches for hinanden. Uddannelsen afsluttes med en eksamen og en efterfølgende personlig tilbagemelding fra instruktørerne. Endvidere får alle, der gennemfører forløbet, retten til at kalde sig TACK Salgscoach.

Praktisk info

Kurset afholdes på Sjælland, nord for København i Værløse.

Værløse
Kolle Kolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse

Læs mere om vilkårene ved tilmelding til de åbne kurser

Har du brug for hjælp til dit kursusvalg?

Vi sidder klar til at rådgive dig på tlf. 70 10 12 01

Denne uddannelse kunne også være for dig

Når du booker en uddannelse, som består af 4 kurser, sparer du 15% på den samlede pris. Har du brug for vejledning til at vælge den rette uddannelse, så sidder vi klar til at tale med dig på tlf. 70101201.

Det siger andre kursister om uddannelsen

Salgscoachuddannelse målgruppe: Kvinde og mand ved bordSalgscoachuddannelse målgruppe: Kvinde og mand ved bord

Salgscoach – er det noget for mig?

Salgscoaching handler om at udvikle og hjælpe andre til at blive bedre til at sælge. Som salgscoach veksler du mellem at yde støtte, vise vejen frem og at give dit salgsteam eller sælgerkollegaer plads til selv at udfolde sig.

Der kan være mange gode grunde til at blive salgs coach. Måske har du nogle års erfaring som sælger, hvor du har lært en masse teknikker og har forskellige redskaber til at gribe salgsarbejdet an, og er nu klar til at tilføre din funktion en mere støttende og udviklende til rolle.

Hvad lærer jeg på TACKs kursus i salgscoaching?

Når du tager TACKs Salgscoachuddannelse, vil du opnå viden om og redskaber til salgs coaching, som vil klæde dig godt på til at hjælpe andre sælgere med at udvikle sig i deres salgsarbejde. Du vil blive introduceret for din rolle som salgs coach, så du ved, hvornår du skal give instruktion, yde sparring, være mentor eller give salgs coaching. Du vil lære om de 6 faser i salgscoaching, hvordan du motiverer, fastholder og følger op, skaber tillid gennem dialog og meget andet.

Du vil også få en forståelse for adfærdspsykologi og lære din egen og dine sælgeres adfærdsprofiler at kende. På den måde kan du tilpasse din kommunikation til forskellige typer af sælgere, og integrere adfærdsforståelse i din salgscoaching.

Du lærer også at arbejde med sælgerens egne begrænsninger og hæmmende overbevisninger, og hvordan du kan hjælpe dem med i stedet at anlægge en positiv og konstruktiv tilgang til salgsarbejdet.

Alt sammen noget der vil lede til, at I sammen kan sætte nye realistiske mål for salgsarbejdet. 

Salgscoachuddannelse: mennesker om bord til kursusSalgscoachuddannelse: mennesker om bord til kursus

Skal jeg være leder for at tage en uddannelse som salgscoach?

I kursusoversigten herover finder du beskrivelser af den række kurser i ledelse og uddannelsesforløb, som TACK tilbyder. Her kan du også bestille yderligere information om de kurser og uddannelsesforløb, du finder interessante og relevante. Hvad end du er ny eller garvet i faget, vil du kunne finde et kursus, der matcher dine behov.

Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig eller har du spørgsmål til de kurser og uddannelser, som TACK tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 12 01. Vi sidder klar til at rådgive dig.

Hvorfor er salgs coaching vigtigt for at løfte salget?

om salgscoach er din primære rolle at løfte sælgerteamet og derigennem forbedre de samlede salgsresultater i virksomheden.

Noget af det spændende ved at arbejde med salg er, at ens udvikling aldrig stopper, og her kan det være guld værd med en salgs coach til at understøtte denne udvikling. En dygtig salgscoach er i stand til at anvende sin indsigt i salgsprocessen og vide præcist, hvornår han/hun skal træde til, yde støtte og stille de rette spørgsmål, der gør, at sælgeren selv kommer på banen og udnytter sit fulde potentiale.

Efter deltagelse på TACKs Salgscoachuddannelse vil du blive kompetent til at løfte hele teams af kollegaer og medarbejdere, hvis salgsarbejde er centralt for virksomheden. Du bliver altså en væsentlig brik, når virksomhedens samlede salgsindsats skal højnes og når succesen skal måles.

Hvad er salgscoaching?

Salgscoaching handler om at hjælpe andre til at udvikle deres salg gennem coaching. En god salgscoach er i stand til at anvende sin indsigt i salgsprocessen og forstår hvornår han/hun skal støtte i salgsprocessen og hvornår sælgerne skal have plads til at udfolde eget potentiale.

Hvem henvender salgscoachuddannelsen sig til?

Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med salg og enten har et formelt lederansvar eller en støttende rolle i forhold til sælgernes udvikling. Ønsker du at udvikle dine personlige salgs- og lederkompetencer for herigennem blive i stand til at præge udviklingen af virksomhedens øvrige sælgere, så er denne uddannelse for dig.

Læs mere om hvordan du uddanner dig til salgscoach her.

Hvor lang tid strækker TACKs salgscoachuddannelse sig over?

Uddannelsen er opdelt i 3 moduler á 2 dages varighed. Coaching læres bedst gennem praktisk erfaring, hvorfor der på modulerne veksles mellem teori, øvelser og efterfølgende dialog. Mellem modulerne skal deltagerne løse mindre coachopgaver og vil fungere som indbyrdes sparringspartnere og coaches for hinanden. Se afholdelsesdatoerne på TACK's salgscoachuddannelsen her

Hvad er dit udbytte af uddannelsen?

Deltagere vil blive kompetente salgscoaches og kunne løfte kollegaer, medarbejdere og andre i deres salg. Herudover vil du blive i stand til at flytte resultatet af eget salg væsentligt.

Få mere info her om, hvordan du uddanner dig til salgscoach gennem TACK's salgscoachuddannelse

Hvor og hvornår afholdes salgscoachuddannelsen?

Salgscoachuddannelsen afholdes i Værløse, nær København, på KolleKolle Konferencehotel. Du kan se de aktuelle afholdelsesdatoer her

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.