Hent vores kursuskalender 2024

Klik her og hent, så du får et overblik over alle vores kurser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling.

Kurven

ledelseskurser & -uddannelser

Ledelseskurser

De åbne ledelseskurser er for dig, som har et individuelt udviklingsbehov og som søger konkrete redskaber til at styrke dit lederskab. 

Ledelsesuddannelser

De åbne ledelsesuddannelser består af 4 moduler som tilsammen udgør en effektiv læringsproces og som giver dig et stærkt fundament i dit job. 

Virksomhedsforløb

Er I flere i virksomheden med samme udviklingsbehov, kan et skræddersyet forløb være relevant for jer, så I sammen kan løfte jeres resultater.

Ønsker du et ledelseskursus
eller en hel ledelsesuddannelse?

Ledelse er ”at skabe resultater gennem - og sammen med - andre”. God strategisk ledelse er baseret på din evne til at motivere, opstille klare mål, forstå dine medarbejdere og kommunikere målrettet. Det er en kunst at forvalte menneskelige ressourcer og inspirere sine medarbejdere til at yde en optimal indsats, og som leder vil du blive stillet over for ledelsesmæssige udfordringer af vidt forskellig karakter. Fælles for disse er dog, at de kan løses, hvis bare du har de rette færdigheder og er klædt godt på til opgaven. På denne side finder du inspiration til, hvordan du kan styrke dit lederskab.

Ledelseskurser

Herunder kan du se oversigten over dine muligheder indenfor ledelsesudvikling. Når du deltager på et åbent ledelseskursus hos TACK, vil du, i et fortroligt rum, møde personer fra andre virksomheder og brancher, hvilket er med til at give dig nye perspektiver på dit arbejde med ledelse. Derudover vil det altid være mindre hold, så der er god plads til interaktion og du opnår størst muligt udbytte.

Alle kurserne kan også afholdes som interne ledelseskurser i din organisation, hvis I er flere med samme udviklingsbehov. Ring til os på tlf.  70101201 for at høre mere.

Ledelseskurser

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
Tags

Du kan også lytte med og abonnere via   SpotifyApple PodcastsYouTube MusicPodimo

11 varer

Stigende orden

Ledelsesuddannelser

Med en ledelsesuddannelse sikrer du dig målrettet kompetenceudvikling til lige netop dit behov. Lederuddannelserne er fleksible og du kan selv bestemme, hvor hurtigt du ønsker at gennemføre uddannelsen. Booker du en uddannelse, opnår du samtidig en besparelse på 15% på den samlede pris. Ring til os på 70101201 og få rådgivning i forhold til, hvad der passer bedst til dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig! 


Virksomhedsforløb i ledelse

Er der flere i virksomheden, der skal trænes i ledelse? Hos TACK laver vi skræddersyede forløb til teams og grupper, der ønsker at løfte kompetenceniveauet og skabe en fælles forståelse for god ledelse. Vi har stor erfaring med at gennemføre virksomhedsforløb til passet den enkelte gruppe – lille som stor. Virksomhedsforløbenes varighed er afhængige af jeres behov og ønsker. De kan spænde fra korte inspirationsforløb til længerevarende træningsforløb, men vi tager altid udgangspunkt i jeres verden og organisation, så I får værktøjerne, der passer jeres mål inden for ledelse.

Udfyld formularen eller ring til os på 70101201, så vi kan hjælpe med jeres næste udviklingsforløb.

Det siger vores kursister om ledelseskurserne

Hvad er god ledelse: Kvinde sidder og taler med en mandHvad er god ledelse: Kvinde sidder og taler med en mand

Hvad er god ledelse?

Det er svært at lave en klar definition af god ledelse, da ledelse handler om arbejdet med mennesker - mennesker som er forskellige og som skal håndteres forskelligt.

Som leder er det vigtigt, at du afstemmer forventninger med dine medarbejdere og at medarbejderne trives. Den dygtige leder ser potentialet, viser vejen og støtter, når det er nødvendigt. Den gode leder er stærk i sin kommunikation, giver feedback og belønner resultater på retfærdig vis.

Lederen skal besidde et menneskeligt overskud, hvilket vil medvirke til at fremme den enkelte medarbejders såvel som hele teamets motivation og dermed få alle kompetencer i spil. God ledelse handler ikke kun om at indfri de forventede resultater eller at skabe et større udbytte, men i lige så høj grad om at sikre et bedre arbejdsmiljø.

For at kunne indfri ovenstående, har det stor betydning at du som leder hele tiden udvikler dig og har fokus på personlig udvikling. Nye generationer og øgede krav fra kunder og leverandører skaber en stigende kompleksitet, der kræver, at du som leder kan træffe beslutninger, skabe innovative løsninger og sikrer konflikthåndtering.

Få nye metoder til at løse dine opgaver som leder

Når du skal udvikle dig som leder, har det en stor værdi for både dig og din organisation, at du tilegner dig ny inspiration til at gribe lederrollen an. Den teoretiske viden kan give dig et højere fagligt niveau, men det er ikke nok alene at have fokus på dette, hvis du vil styrke dit lederskab. Sparring med andre ambitiøse ledere og praktiske kompetencer er mindst lige så væsentlige elementer for din personlige udvikling.

På vores lederkurser bliver du både introduceret for den teoretiske viden inden for strategisk ledelse og konkrete værktøjer. Uanset om du er en erfaren leder, der har været leder i mange år eller du først er ved at vænne dig til din nye rolle som leder, så er den praktiske træning en stor hjælp til at udfylde lederrollen og sikre at du bliver en endnu mere succesfuld leder.

Hvilke kurser kan du vælge?

Her på siden finder du beskrivelser af den række kurser i ledelse og uddannelsesforløb, som TACK tilbyder. Her kan du også bestille yderligere information om de kurser og uddannelsesforløb, du finder interessante og relevante. Hvad end du er ny eller garvet i faget, vil du kunne finde et kursus, der matcher dine behov.

Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig eller har du spørgsmål til de kurser og uddannelser, som TACK tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 12 01. Vi sidder klar til at rådgive dig.

Hvor bliver kurserne afholdt?

Vi afholder vores åbne kurser både på Sjælland og i Jylland – på KolleKolle i Værløse og på Hotel & Konferencecenter HORISONT i Aarhus. Klik på nedenstående links for at se en beskrivelse af de to kursussteder:

KolleKolle
HORISONT

Hvilke kurser skal jeg vælge - ledelse: kvindelig kursist sidder og lytter og smilerHvilke kurser skal jeg vælge - ledelse: kvindelig kursist sidder og lytter og smiler
Ledelseskurser for alle: kvindelig underviser med kursister - grinerLedelseskurser for alle: kvindelig underviser med kursister - griner

Ledelseskurser er for alle anciennitetsniveauer

Uddannelse og kurser bør være i fokus på ad hoc basis for at sikre løbende positiv udvikling og opdagelse af ledelsestalenter internt i enhver organisation. Udvikling gør sig gældende for både erfarne ledere og nye ledere, der er sat overfor den udfordrende opgave at påtage sig rollen som den person, der skal føre an.

Som nævnt tidligere understreger undersøgelser fra TACK International, at der er et konstant behov for at sikre, at ledelsens kompetencer er opdaterede og i tråd med de krav og behov, medarbejderne måtte have.

Nye generationer indtræder løbende arbejdsmarkedet og har forskellige behov og krav til, hvordan de skal ledes, så de sikrer produktive arbejdsprocesser og gode resultater. Det er derfor vigtigt at sikre, at selv erfarne og garvede ledere fortsat arbejder produktivt med medarbejdere, ved hjælp af professionelle, brugbare og praktiske værktøjer.

Find dit næste lederkursus eller din næste lederuddannelse i oversigten øverst på siden og bliv bedre rustet i rollen som leder.

Bliv en bedre leder med TACKs lederuddannelse

Er du på udkig efter en lederuddannelse, som kan styrke dine lederkompetencer og som forløber over en længere periode, så er der mange fordele ved at vælge en uddannelse inden for ledelse hos TACK. TACKs lederuddannelse består af 4 lederkurser, og her bliver du klædt på til at skabe forandringer for dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed.

Styrk medarbejdertrivslen med nye redskaber

Gennem teoretisk læring og relevant træning af metoder, opnår du en forståelse for, hvordan du konkret kan styrke lederrollen og dit personlige lederskab, ligesom du lærer at motivere dine medarbejdere og styrke din kommunikation. Dårlig ledelse er et af de største barrierer for medarbejder trivsel og derfor bidrager lederudvikling med at skabe et solidt fundament for et godt arbejdsmiljø. 

Både for den nye og erfarne leder

Uanset fagligt niveau, personlig erfaring, rolle og mål vil du kunne finde den uddannelse i ledelse der passer til dig med undervisning der giver den nødvendige faglige indsigt og metoder til at skabe forandringer i praksis.

Flere lederkurser sammensat til din personlige uddannelse

TACKs uddannelser i ledelse er sammensat af fire kurser i ledelse, som hver især forløber over 1-4 dage. Du kan enten vælge en uddannelse fra oversigten ovenfor eller sammensætte dit eget. Når du sammensætter din egen personlige uddannelse, kan du frit vælge mellem alle de kurser, som TACK tilbyder.

Har du brug for rådgivning til at sammensætte det uddannelsesforløb, der giver dig de rette færdigheder og kvalifikationer, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 12 01.

Bliv en bedre leder: mand i modlys ved computerBliv en bedre leder: mand i modlys ved computer

Hvor afholdes TACKs lederkurser?

Du kan vælge at tage på kursus i enten Værløse (nær København) eller Aarhus på henholdsvis KolleKolle Konferencehotel og Hotel & Konferencecenter HORISONT. Hvis du alternativt ønsker et internt lederkursus eller en intern lederuddannelse, er det helt op til dig, hvor du ønsker at kurset skal afholdes. Find hele oversigten med TACKs kurser i ledelse her.

Hvem henvender lederkurserne sig til?

TACKs lederkurser henvender sig til alle ledere, uanset branche og virksomhed, der i forvejen bærer et ledelsesansvar eller har ambitioner om det på sigt, og desuden har et ønske om at sætte fokus på sin faglige og personlige udvikling. I kursusoversigten finder du udbuddet af vores kurser til både kommende, nye og erfarne ledere. Læs mere om vores lederkurser og styrk dit lederskab her.

Hvorfor skaber en praktisk tilgang de bedste resultater?

Man bliver ikke en dygtig leder af at læse tykke bøger og høre lange foredrag om den teoretiske baggrund for god ledelse. Det der for alvor flytter dig som leder er, når du kombinerer teori med praktisk træning og på egen hånd prøver kræfter med relevante ledelsesredskaber. Netop derfor er alle TACKs lederuddannelse og kurser i ledelse baseret på læringsfilosofien Learn it today – use it tomorrow, som har den praktiske tilgang som omdrejningspunkt. Læs mere om TACKs kurser i ledelse her.

Hvem underviser på TACKs lederkurser?

TACKs undervisere har alle en solid viden om det, de underviser i - både teoretisk og i kraft af flere års erfaring i praksis med emnet. Du er dermed altid sikret et højt fagligt niveau på alle TACKs kurser. Find dit næste kursus her.

Hvad er forskellen på åbne og skræddersyede ledelseskurser?

De åbne kurser i ledelse er en række kurser for dig, som har brug for individuel udvikling af dine lederkompetencer. Her kan du nemt og effektivt tilegne dig de færdigheder som du søger sammen med ligesindede fra andre virksomheder. De skræddersyede kurser er for jer der er flere ledere i virksomheden, som ønsker intern og fælles faglig udvikling. Her tilpasses kurset naturligvis jeres verden og jeres behov. Alle åbne kurser kan afholdes som skræddersyede forløb – Se oversigten over TACKs lederkurser her

Gratis rådgivningHvordan kan vi hjælpe dig?

Vores rådgivere og eksperter indenfor vejledning i kurser sidder klar til at hjælper med at finde de helt rigtige kurser og uddannelser for dig/jer – helt uforpligtende. Ring til os på tlf. 70101201 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.